Γαστρονόμος Οκτωβρίου

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο αφιέρωμα: Μανιτάρια με όλους τους τρόπους

Ποιά είναι τα βασικά είδη. Που τα βρίσκουμε, πως τα καθαρίζουμε. Πως τα μαγειρεύουμε και τι πρέπει να προσέχουμε.

Ακόμη χρήσιμες διευθύνσεις, δεκάδες συμβουλές και πρωτότυπες συνταγές που τα απογειώνουν. 

Μαγειρική με γιαούρτι: Συνταγές μοναδικής νοστιμιάς με ολίγον από greek yogurt. Από ψωμί και τάρτα με λιαστές ντομάτες, μέχρι μοσχαράκι με κάρι και ινδικό τζατζίκι.

Αλλά και εύκολα γιαουρτογλυκά για κάθε περίσταση, «ευγενική προσφορά» από το περιοδικό Ζάχαρη και Αλεύρι.

Γιορτινό τραπέζι: Τα φαγητά της Σκωτίας που έμεινε μαζί. Από τηγανίτες πατάτας με καπνιστά ψαρικά και σούπα με ψητές ρέβες και μήλο μέχρι χοιρινό ρόστο και scotch eggs σε ένα μενού αναπάντεχης νοστιμιάς.

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT