Πρεμιέρα: ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ-BIG HERO 6

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πανέξυπνος Χίρο και οι φίλοι του, η Γκο Γκο Τομάγκο, ο Γουασάμπι No-Ginger, η Ξινομελένια και ο Fred, θα εμπλακούν σε μια ρομποτική μάχη στους δρόμους του Σαν Φρανσόκιο. Για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο ο Χίρο στρέφεται στον μεγάλο αδελφό του, τον Ταντάσι, αλλά και στον Μπέιμαξ, ένα πληθωρικό φουσκωτό ρομπότ, που διαθέτει απίστευτες ικανότητες. Αφού καταφέρνει να δαμάσει την ευφυΐα του, ο Χίρο μεταμορφώνει την ομάδα των φίλων του σε μια συμμορία εξελιγμένων τεχνολογικά ηρώων, αποφασισμένων να νικήσουν.

Μέχρι να δούμε την ταινία, πώς σας φαίνεται η ιδέα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους έξι ήρωες;

Χίρο Χαμάντα

Είναι ένα παιδί-θαύμα, που ασχολείται με τη ρομποτική. Έχει το μυαλό μιας ιδιοφυΐας και την καρδιά ενός 14χρονου αγοριού. Για να βοηθήσει την κατάσταση, ο μεγάλος του αδελφός Ταντάσι τον παροτρύνει να αποκτήσει πρό-σβαση στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Σαν Φρανσόκιο. Ο κοντινότερος σύντροφός του είναι το ρομπότ Μπέιμαξ.

Μπέιμαξ

Το πιο φιλεύσπλαχνο ρομπότ του κόσμου. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε. Γιατί ο Μπέιμαξ νοιάζεται. Με ένα απλό σκανάρισμα, μπορεί να διαγνώσει και να θεραπεαύσει σχεδόν κάθε ασθένεια. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Ταντάσι Χαμάντα, τον αδελφό του Χίρο, και πρόκειται για μια επαναστατική ανακάλυψη στον τομέα της ιατρικής.

Γκο Γκο Τομάγκο

Γνωρίζει από πρώτο χέρι την έννοια της ταχύτητας. Είναι σκληρή, γυμνασμένη και αφοσιωμένη, αλλά δεν τα πάει και τόσο καλά με τις κοινωνικές συναναστροφές. Μασάει τσίχλα όλη την ώρα και πετάει σαρκαστικές ατάκες.

Φρεντ

Γνωστός και ως Φρεντζίλα, ένα χαλαρό τυπάκι χωρίς κανένα σοβαρό κίνητρο στη ζωή του. Του αρέσει να διαβάζει κόμικ και να βλέπει ταινίες με τέρατα. Αλλά όταν οι συνθήκες το επιτάσσουν, μπορεί να κάνει πράγματα που δεν είχε επιχειρήσει ποτέ στη ζωή του.

Γουασάμπι

Λάτρης της ακρίβειας και της λεπτομέρειας. Είναι πανέξυπνος και λιγουλάκι νευρωτικός. Με ιδιαίτερες ικανότητες στις πολεμικές τέχνες.

Ξινομελένια

Μη σας ξεγελάνε το στυλάκι και τα γυαλιά της. Η φιλοσοφία της, «μπορώ να πετύχω τα πάντα», την καθιστά ασταμάτητη. Είναι εξπέρ στη χημεία και οι έξυπνες επινοήσεις της θα γλιτώσουν τα μέλη της ομάδας από κακοτοπιές.

6 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

Αν θέλετε να κερδίσετε μία πρόσκληση δύο ατόμων για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Υπερέξι» για τις 2 Νοεμβρίουτηλεφωνήστε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, από τη 1 έως τη 1.30 μ.μ., στο 210-3316825.

Tηλεφωνήστε εγκαίρως, ώστε να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις που σας εξασφαλίσαμε για την πρεμιέρα.

Πρεμιέρα: ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ-BIG HERO 6-1
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT