Γαστρονόμος Νοεμβρίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαγειρεύουμε χόρτα

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία χόρτων. Και πουθενά δεν είναι τόσο νόστιμα.

Γνωρίζουμε τα χειμωνιάτικα χόρτα της Ελλάδας, από τα πιο γνωστά ώς τα πιο ιδιαίτερα και σπάνια. Συγκεκριμένα το πολυσέλιδο αφιέρωμα περιλαμβάνει:

– Τα είδη των χόρτων, πού τα βρίσκουμε, τι πρέπει να γνωρίζουμε προτού τα αγοράσουμε.

– Πώς τα καθαρίζουμε, πώς τα πλένουμε

– Μυστικά και οδηγίες για το σωστό βράσιμο, σοτάρισμα, μαγείρεμα των χόρτων

– Δεκάδες ανεπανάληπτες συνταγές από τους σεφ του περιοδικού: χορτόπιτες, ομελέτα, ριζότο, μαγειρευτά με αρνάκι, μοσχάρι και χοιρινό μέχρι και κοτόπουλο «γεμιστό» με άγρια χόρτα!

Μπιφτέκια από όλο τον κόσμο

Πώς φτιάχνουν στην Ισπανία τα μπιφτέκια; Τι περιέχει το μπέργκερ του Τεξανού; Τι ξεχωριστό έχουν τα γιαπωνέζικα μπιφτέκια; Μοναδικές έθνικ συνταγές για την αγαπημένη λιχουδιά.

Χειμώνας στο πιάτο

Ενα εξαιρετικό γιορτινό μενού με σιγοψημένο οσομπούκο με κρασί και θυμάρι, βελούδινη σούπα κάστανου, τάρτα με πράσα και γκοργκοτζόλα και σαλάτα με καραμελωμένα μήλα.

Λαχανοσαλάτες

Πρωτότυπες εκδοχές της αγαπημένης μας σαλάτας.

Και δεκάδες ακόμη πρωτότυπες, δοκιμασμένες συνταγές για το καθημερινό τραπέζι.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT