Finger food και cocktail για τις Αποκριές: Εύκολοι μεζέδες και πρωτότυπα κοκτέιλ για το καλύτερο αποκριάτικο πάρτυ της ζωής μας.
Εκπληξη στη Φλώρινα: Ταξιδέψαμε στην ακριτική πόλη και γνωρίσαμε την ιδιαίτερη τοπική γαστρονομία της. Κρεατικά, πιπεριές Φλωρίνης, γίγαντες, πράσα, μανιτάρια και άλλα ντόπια προϊόντα σε αναπάντεχους συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα χειμωνιάτικη, πικάντικη, βαθιά ελληνική και συνάμα βαλκανική, «πολυεθνική».
Μοντέρνα γλυκά του κουταλιού: Οι σεφ και οι ζαχαροπλάστες του Γαστρονόμου επανεφευρίσκουν την παράδοση και γράφουν… «γλυκιά» ιστορία! Ευφάνταστοι συνδυασμοί, νέες τεχνικές και υλικά που ξαφνιάζουν: πορτοκάλι στο φούρνο με κονιάκ, ξινόμηλα με κανέλα, κυδώνια με μέλι, γλυκό κρασί και λουίζα, αχλάδια με Μαυροδάφνη και αστεροειδή γλυκάνισο κ.ά.