Μια δροσερή πρόταση από τις ανοιξιάτικες συνταγές των Γλυκών Ιστοριών Απριλίου που κυκλοφορούν στα περίπτερα.
Υλικά:
Μερίδες για περίπου 1½ κιλό
- 20 μπισκότα σαβουαγιάρ
- 500 γρ. φράουλες
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 κουτ. σούπας λικέρ κουαντρό
Για την κρέμα
- 200 γρ. λευκή κουβερτούρα, σε μικρά κομματάκια
- 2 κρόκοι αυγών
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
-
500 γρ. κρέμα γάλακτος με περίπου 35% λιπαρά
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr