Ο Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 ΧΡΟΝΙΑ έκδοσής του και σας καλεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με ένα συλλεκτικό τεύχος.
Χρυσές ελληνικές συνταγές:
30 από τους καλύτερους Έλληνες σεφ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της τέχνης τους και ετοιμάζουν 60 μοναδικά ελληνικά φαγητά όπως ακριβώς θα έπρεπε να μαγειρεύονται.
Τα προϊόντα και οι τεχνικές για εξαίσια αποτελέσματα.
Και ακόμα:
Εκτάκτως σε αυτό το τεύχος κερνάει τις ελληνικές του δημιουργίες ο Στέλιος Παρλιάρος.
&ΜΑΖΙ EΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ
Το ευρετήριο συνταγών της χρονιάς που πέρασε…
Εκτάκτως το Σάββατο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ