Διονύσης Γιατράς: Υπεύθυνος οργανωμένων ταξιδιών GREFIS

Διονύσης Γιατράς: Υπεύθυνος οργανωμένων ταξιδιών GREFIS

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσο έχει αλλάξει ο Έλληνας ως προς τις ταξιδιωτικές του συνήθειες;

Ο  Έλληνας παραδοσιακά αγαπάει τα ταξίδια, και δεν κατάφερε ούτε η οικονομική κρίση να σταματήσει την επιθυμία του να επισκέπτεται νέους προορισμούς. Αυτό που άλλαξε είναι η μεγαλύτερη επιθυμία του να ταξιδεύει με οργανωμένα γκρουπ, ώστε να πετυχαίνει την καλύτερη δυνατή τιμή σε σχέση με τις προσφερόμενες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. 

Ακολουθείτε τις εξελίξεις στον χώρο, υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες και τάσεις που προωθούν, για παράδειγμα, τα θεματικά ταξίδια;

Αναβαθμίζουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γραφείου μας, αλλά και το site της εταιρείας, το grefis.gr, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε για την αρτιότητά του από την ένωση τουριστικών γραφείων Ελλάδας (HATTA). Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες των ιδιόκτητων λεωφορείων μας έχει προστεθεί η δωρεάν χρήση Wi-Fi για όλους όσοι ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Ακόμη, προσπαθούμε διαρκώς να προσφέρουμε στον ταξιδιώτη νέους προορισμούς στην Ευρώπη. Προορισμοί που δεν υπήρχαν στις προτάσεις των οργανωμένων ταξιδιών, όπως η Σαρδηνία και η Κορσική, πλέον προσφέρονται στον πελάτη σε οργανωμένα πακέτα εκδρομών με ιδιαίτερα ελκυστικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επικοινωνίας του ταξιδιώτη με ένα φυσικό πρόσωπο, όπως είναι ο ταξιδιωτικός πράκτορας-σύμβουλος;

Όταν το ταξιδιωτικό προϊόν που παρέχεις ξεχωρίζει για την ποιότητά του ως προς τις προσφερόμενες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, τότε σίγουρα η προσωπική επαφή με τον πελάτη κάνει πολύ εύκολη την πώλησή του. Με την προσωπική επαφή έχεις το πλεονέκτημα να αποδείξεις στον πελάτη σου τις γνώσεις για τον προορισμό, αλλά και την εμπειρία στην οργάνωση ταξιδιών.  

Γιατί να επιλέξει κανείς το ταξιδιωτικό γραφείο; Τι επιπλέον προσφέρει;

Στα τουριστικά γραφεία εργάζονται επαγγελματίες του κλάδου, έτσι ώστε να δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες στον ταξιδιώτη, είτε αυτός επιλέξει ένα οργανωμένο ταξίδι είτε αποφασίσει να προσαρμόσει ένα ταξίδι σύμφωνα με κάποιες ιδιαίτερες επιθυμίες που έχει για τον προορισμό. Ο ταξιδιωτικός σύμβουλος είναι πάντα σε επαφή με τον ταξιδιώτη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, ώστε να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις,  σε αντίθεση με τα απρόσωπα sites που παρέχουν ταξιδιωτικές υπηρεσίες.


Με το Grefis στην Ισπανία και την Πορτογαλία

Διονύσης Γιατράς: Υπεύθυνος οργανωμένων ταξιδιών GREFIS-1

Άποψη της Λισαβόνας στην Πορτογαλία. (Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image)

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στα ταξίδια στην Ευρώπη και φέτος η πρότασή μας είναι η Ιβηρική χερσόνησος. Σχεδιάσαμε και σύντομα θα παρουσιάσουμε τα πακέτα μας για την Ισπανία και την Πορτογαλία. Τα οργανωμένα ταξίδια μας θα έχουν αφετηρία τα αεροδρόμια της Μαδρίτης, της Βαρκελώνης, του Πόρτο, της Λισαβόνας, αλλά και της Τουλούζ, ώστε να καλύψουμε όλες τις γεωγραφικές περιοχές. Οι εκδρομές μας θα εκτείνονται από τον Βισκαϊκό κόλπο και τη Χώρα των Βάσκων έως την Ανδαλουσία και το Γιβραλτάρ, και από το Πόρτο και τη Λισαβόνα έως τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT