Kωνσταντίνος Ανθόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος – Ιδρυτής Pyramis Travel

Kωνσταντίνος Ανθόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος – Ιδρυτής Pyramis Travel

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι αλλαγές έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ταξιδιωτική αγορά;

Υπάρχει πλέον πληθώρα έτοιμων πακέτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα των παροχών. Η συνεργασία με έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, η έγκαιρη εξασφάλιση οικονομικών επιλογών, η εξέλιξη της τεχνολογίας με τη βοήθεια νέων συστημάτων (κρατήσεων, συμβολαίων) και η αμεσότητα του διαδικτύου διευκόλυναν το έργο μας. Τα social media, αλλά και η ενημέρωση για τις υπηρεσίες μέσω πλατφορμών έχουν βοηθήσει εξαιρετικά τα τουριστικά γραφεία, πρωτίστως επειδή λειτουργούν και ως μέσα διαφήμισης. Αν και υπάρχει μια τάση εξωραϊσμού των πακέτων από την αγορά, εμείς προσπαθούμε η προώθησή μας να αντικατοπτρίζει ρεαλιστικά την ποιότητα του εκάστοτε προορισμού, χωρίς να επιδιώκουμε σε καμία περίπτωση την εξαπάτηση και τον αποπροσανατολισμό. Στη συνολική βελτίωση του προϊόντος συνέβαλε και η κρίση, κάνοντας τα ταξίδια πιο προσιτά για όλους, βρίσκοντας την πιο οικονομική λύση, αλλά μόνο όταν αυτή εξισώνεται με την πραγματικότητα. Κάθε εταιρεία πρέπει να «συμμορφώνεται» με τις νέες επιταγές του κλάδου. Nα ακολουθεί την εξέλιξη των μέσων συστημάτων κρατήσεων, τη διασφάλιση οικονομικότερων συμβολαίων, τις συμφωνίες με αξιόλογους συνεργάτες. Πλέον οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μετεκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς. Όταν ξέρεις να αξιοποιείς τα νέα δεδομένα, μόνο μπροστά μπορείς να πας.

Γιατί να απευθυνθεί κάποιος σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο;

Εμπιστευόμαστε αυτόν που έχει τη γνώση και την εμπειρία του συγκεκριμένου αντικειμένου. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενός πρακτορείου εξασφαλίζουν τις πιο ποιοτικές και οικονομικές επιλογές, γλιτώνοντας τον ταξιδιώτη από χρόνο, κόπο και κακοτοπιές. Ένας πράκτορας σας αποσαφηνίζει τυχόν χρεώσεις, αλλά και σας συμβουλεύει για συμπληρωματικές υπηρεσίες, καθώς έχει προσωπική εμπειρία από τους προορισμούς. Η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργείται ανάμεσα στον ταξιδιώτη και στο πρακτορείο είναι ο λόγος που ο ταξιδιώτης επιστρέφει πάντα σε αυτό.

Σε θέματα ασφάλειας τι προσφέρει στον ταξιδιώτη;

Η προσοχή στη λεπτομέρεια οδηγεί στην ελαχιστοποίηση του λάθους. Πέραν των γενικών όρων συμμετοχής, τα πακέτα μας περιλαμβάνουν ταξιδιωτική ασφάλεια, ασφάλεια αστικής ευθύνης, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες. Επιπλέον, το γραφείο μας έχει γραμμές επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, που είναι πάντα στη διάθεση όσων ταξιδεύουν.


Με το Pyramis Travel στην Αίγυπτο

Kωνσταντίνος Ανθόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος – Ιδρυτής Pyramis Travel-1

Οι φελούκες (βάρκες) πλέουν στον Νείλο. © VISUALHELLAS.GR

Η Αίγυπτος είναι ένα μωσαϊκό πολιτισμών με 7.000 χρόνια ιστορίας. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη χώρα μας και αποτελεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους τουριστικούς προορισμούς. Νιώθει κανείς δέος μπροστά στις Πυραμίδες και στη Σφίγγα της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.  Και στο Κάιρο, την πόλη των αντιθέσεων, με τους χίλιους μιναρέδες, τα αμέτρητα επιβλητικά αξιοθέατα και τη σύγχρονη ζωή, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την ξακουστή αγορά Χαν Ελ Χαλίλ με τα έντονα αρώματά της. Εμπειρία ζωής αποτελεί η κρουαζιέρα στον ιερό Νείλο, κάνοντας τη διαδρομή από το Ασουάν μέχρι και το Λούξορ. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Σαρμ Ελ Σέιχ. Εκεί, στην Ερυθρά Θάλασσα, όπου είναι πάντα καλοκαίρι!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT