Αλέξανδρος Δημητρίου: Ιδιοκτήτης Joy Tours

Αλέξανδρος Δημητρίου: Ιδιοκτήτης Joy Tours

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέρος του κοινού θεωρεί ότι τα πρακτορεία προσφέρουν πακέτα που περιλαμβάνουν απλώς τα βασικά αξιοθέατα. Τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια;

Κάθε πρακτορείο βάζει τις δικές του πινελιές, που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το Joy Tours προσφέρει νέες επιλογές προορισμών, αλλά ταυτόχρονα ανανεώνουμε τους ήδη υπάρχοντες. Θέλουμε ο κάθε ταξιδιώτης να αποκτήσει την πλήρη εμπειρία του προορισμού με το να του προτείνουμε και να φροντίσουμε για τις κρατήσεις σε δραστηριότητες και αξιοθέατα που τον ενδιαφέρουν. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ειδική ομάδα αξιολόγησης επικοινωνεί με τους πελάτες για να μας ενημερώσουν για τυχόν βελτιώσεις. Προτιμάμε την προσωπική επαφή από μια απλή συμπλήρωση εντύπου, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να εξελισσόμαστε. Στις δραστηριότητές μας εντάσσονται –οργανωμένα και μεμονωμένα– ταξίδια προς Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, καθώς και Ελλάδα. Με χαρά μπορώ να πω ότι από τον Νοέμβριο μεταφερθήκαμε σε νέα, πιο σύγχρονα γραφεία, στην Πατησίων 125, με εκείνα στην Πατησίων 162 να λειτουργούν ως υποκατάστημα.

Τι κερδίζει σε κόστος/χρόνο ένας ταξιδιώτης αν κλείσει το ταξίδι του μέσω πρακτορείου;

Δυστυχώς, επικρατεί η λανθασμένη εντύπωση πως τα πρακτορεία είναι πιο ακριβά σε σχέση με το ίντερνετ. Το Joy Tours προσφέρει οκτώ στις δέκα φορές οικονομικότερες τιμές για το ίδιο ξενοδοχείο από ό,τι τα online συστήματα κρατήσεων! Εκτός αυτού, μεριμνούμε για όλες τις πτυχές του ταξιδιού, έτσι ώστε ο πελάτης να κερδίζει χρόνο από την προετοιμασία και παράλληλα να γλιτώνει από τις ατελείωτες ουρές αναμονής στα διάφορα αξιοθέατα.

Πόσο ασφαλές είναι ένα οδικό ταξίδι;

Διαθέτουμε εφτά πούλμαν, τα οποία χρησιμοποιούνται για τις οδικές μας εκδρομές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επειδή η ασφάλεια και η άνεση προέχουν, έχουμε ρίξει βάρος στην επιλογή έμπειρων οδηγών, καθώς και στη συντήρηση των οχημάτων.

Πόσο ελκυστικό είναι για ένα ζευγάρι να κάνει γαμήλιο ταξίδι με το πρακτορείο σας;

Ο λόγος που οι περισσότεροι επιλέγουν να κλείσουν το γαμήλιο ταξίδι τους μέσω πρακτορείου είναι η ασφάλεια. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο οποίο δεν θέλουν να ρισκάρουν τίποτα, ώστε να τους μείνει αξέχαστο. Οι γαμήλιοι προορισμοί είναι πολλοί και, ενώ φαίνεται ότι μοιάζουν μεταξύ τους (παραδεισένιες παραλίες κ.λπ.), έχουν ουσιαστικές διαφορές. Το γραφείο μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα με καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να προτείνει τον κατάλληλο προορισμό για κάθε ζευγάρι βάσει της προσωπικότητάς τους, των πόλεων που έχουν επισκεφθεί, αλλά και του ποσού που είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν. Το πιο σημαντικό είναι πως για πολλούς γαμήλιους προορισμούς διαθέτουμε συμβάσεις που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε αρκετά χαμηλότερες τιμές σε σχέση με το ίντερνετ.


Με το Joy Tours στις ΗΠΑ

Αλέξανδρος Δημητρίου: Ιδιοκτήτης Joy Tours-1

Central Park, Νέα Υόρκη. (Φωτογραφία: VISUALHELLAS.GR)

Θα αναφερθώ σε έναν «δυνατό» συνδυασμό προορισμών. Ξεκινάμε από τη Νέα Υόρκη και συνεχίζουμε στους καταρράκτες του Νιαγάρα, ένα μοναδικό μέρος όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το μεγαλείο της φύσης. Αν το ταξίδι συνδυαστεί με το Μαϊάμι, το σκηνικό μετατρέπεται σε καλοκαιρινό, ανεξαρτήτως εποχής. Όσοι  προτιμήσετε να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη θα βιώσετε κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού η πόλη που γέννησε την τζαζ συναρπάζει κάθε ταξιδιώτη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT