Chillbox: Προορισμός απόλαυσης

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν μιλάμε για frozen yogurt μια λέξη μας έρχεται στο μυαλό. Το chillbox. Aυτό το φούξια τετράγωνο κουτί που όλοι έχουμε δει κάποια στιγμή μπροστά μας. Όχι δεν είναι απλά ένα γιαούρτι. Είναι ένα επιδόρπιο από φρέσκο αγελαδινό ελληνικό γάλα, στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε φυτικές ίνες, χαμηλά λιπαρά και πολύ… frozen.

Γεύσεις frozen yogurt: Το frozen yogurt της chillbox διατίθεται σε 8 γεύσεις: βανίλια Μαδαγασκάρης, φυσική, φράουλα, μάνγκο, πραλίνα, σοκολάτα, μπανάνα και μπισκότο.

Toppings bar: Τo toppings bar των chillbox είναι μια ολόκληρη εμπειρία από μόνο του, καθώς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από διαφόρων ειδών υψηλής ποιότητας γαρνιρίσματα που θα σας βάλουν σε δίλημμα. Από τη μία, φρεσκοκομμένα φρούτα ξηροί καρποί, δημητριακά και μπάρες από super σπόρους και από την άλλη, διάφορα λαχταριστά μπισκότα, ρευστές σοκολάτες, πραλίνες, σπιτικά γλυκά κουταλιού, τρούφες, γκοφρέτες, πουράκια, χρωματιστά καραμελάκια, μέχρι καραμέλες.

Chillbox: Προορισμός απόλαυσης-1

Η μοναδικότητα του frozen yogurt της chillbox έγκειται στο γεγονός ότι το κουτί αυτό το φτιάχνεις όπως το θέλεις εσύ, βάζεις όσο θες, από όποια γεύση γιαουρτιού προτιμάς, ανάλογα με τη διάθεση, την παρέα, την εποχή, τη δίαιτα ή τον χρόνο που διαθέτεις. Έχεις χρόνο; Βάζεις τα πάντα. Θέλεις κάτι γρήγορο για τον δρόμο; Επιλέγεις το γιαούρτι που σου αρέσει με ένα topping και φεύγεις.

Mood dessert κατευθύνσεις: Αισθάνεσαι fit; Μπαίνεις σε ένα chillbox και φτιάχνεις ένα ωραιότατο frozen yogurt με όσα γραμμάρια γιαουρτιού χρειάζεσαι, προσθέτεις από πάνω δημητριακά και φρούτα και παίρνεις δύναμη και ενέργεια… Άντε και ένα κουτάλι μαύρη σοκολάτα… Για τη δίαιτα πάντα…

Αισθάνεσαι υπογλυκαιμία; Mπαίνεις σε ένα chillbox, βάζεις frozen yogurt με γεύση πραλίνα και από πάνω τρούφες, κουφετάκια, μπισκοτάκια, ζελεδάκια και στην κορυφή ένα κερασάκι από το γλυκό κουταλιού – έτσι, για να το «ανεβάσεις».

Chillbox: Προορισμός απόλαυσης-2

Θέλεις να μοιραστείς μαζί του/της αυτό το πάθος; Ετοιμάζεις ένα ωραιότατο chillbox για δύο. Εσύ αποφασίζεις με ποια γεύση θα εκφράσεις την αγάπη σου: Frozen Γιαούρτι με μέλι και καρύδια, σαγηνευτικό! Frozen yogurt με γεύση cookies και πάνω τριμμένα μπισκότα, ρευστή σοκολάτα και κομμάτια lemon pie, η γεύση Michelin. Σε αγάπησε με την 1η κουταλιά.

INFO: Η αλυσίδα ξεκίνησε την ανάπτυξή της το 2012. Σήμερα αριθμεί 40 σημεία chillbox στον κόσμο, από τη Μαρτινίκα και την Κύπρο μέχρι το ολοκαίνουργιο στη Μύκονο! Η αλυσίδα πρόσφατα εξαγοράστηκε από τα παγωτά Kayak.

chillbox.gr

Instagram: chillboxgreece

Fb: Chillbox Frozen Yogurt

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT