Νέα Υόρκη: Νόμιμο ουίσκι 100 χρόνια μετά

Νέα Υόρκη: Νόμιμο ουίσκι 100 χρόνια μετά

Το Great Jones Distillery είναι ο νέος προορισμός στην πόλη για όσους αγαπούν το ουίσκι, καθώς είναι το πρώτο -νόμιμο- αποστακτήριο που ανοίγει από την εποχή της ποταπαγόρευσης.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα εγκαινιαστεί και επίσημα το Great Jones Distillery, το πρώτο νόμιμο αποστακτήριο από την εποχή της ποταπαγόρευσης, το 1920, στο Μανχάταν. Σε ένα τετραώροφο κτίριο 2.500 τ.μ. στο NoHo, εκτός από τον εντυπωσιακό αποστακτήρα χωρητικότητας 1.890 λίτρων που δεσπόζει στον χώρο, θα βρείτε επίσης κοκτέιλ μπαρ, εστιατόρια, αίθουσα γευσιγνωσίας που θυμίζει  speakeasy (κρυφά μπαρ της εποχής της ποτοαπαγόρευσης) και κατάστημα με τρία διαφορετικά είδη ουίσκι. Το Great Jones είναι το όνειρο του Juan Domingo Beckmann, παραγωγού οινοπνευματωδών ποτών 11ης γενιάς και ιδρυτή της Proximo Spirits. Η οικογένεια του Beckmann δημιούργησε μάλιστα την τεκίλα Jose Cuervo. greatjonesdistillingco.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT