Τεχεράνη: Τέχνη και τεχνολογία

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της ιρανικής πρωτεύουσας συνδυάζει καλές τέχνες με καινοτόμα αρχιτεκτονική και σύγχρονες τεχνολογίες.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Τεχεράνης, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί προσεχώς στην περιοχή Αμπάς-Αμπάντ,  εκπλήσσει ευχάριστα. Ο νέος χώρος πολιτισμού συνδυάζει σύγχρονη τέχνη με καινοτόμα αρχιτεκτονική και πρωτοποριακές τεχνολογικές εφαρμογές. Οι αρχιτέκτονες του γραφείου Milad Eshtiyaghi Studio βρήκαν στην τεχνολογία την έμπνευση αλλά και τη μεθοδολογία που θα ακολουθούσαν, τόσο στον σχεδιασμό του φουτουριστικού κτιρίου με τις οπές από γυαλί πάνω  στο σκληρό κέλυφος, όσο και στα πολυμέσα που θα εφαρμόσουν για τη διάδοση των πληροφοριών γύρω από την τέχνη. Έτσι, το μουσείο αποτελεί έναν τόπο διατήρησης όχι μόνο της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και της σύγχρονης τεχνολογίας. miladeshtiyaghi.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT