Κρουαζιέρα στο Βόρειο Πόλο με το «Le Commandant Charcot»

Κρουαζιέρα στο Βόρειο Πόλο με το «Le Commandant Charcot»

Το παγοθραυστικό κρουαζιερόπλοιο «Le Commandant Charcot» θα σαλπάρει για τέσσερις διαφορετικές κρουαζιέρες από το Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας με προορισμό τον Βόρειο Πόλο προτείνοντας σε όσους τις επιλέξουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ Στην αυγή του 20ού αιώνα, ο επιστήμονας Jean-Baptiste Charcot διακρίθηκε για τις εξερευνητικές αποστολές του στην ήπειρο της Ανταρκτικής. Η υστεροφημία του ήταν τόσο μεγάλη, που προς τιμήν του ονομάστηκε «Le Commandant Charcot» ένα παγοθραυστικό κρουαζιερόπλοιο, το πρώτο γαλλικό πλοίο που έφτασε στον Βόρειο Πόλο, τον Σεπτέμβριο του 2021. Φέτος το καλοκαίρι, το «Le Commandant Charcot» θα σαλπάρει και πάλι για τον Βόρειο Πόλο, ξεκινώντας από το αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας.

Κρουαζιέρα στο Βόρειο Πόλο με το «Le Commandant Charcot»-1
 © Studio PONANT-Olivier Blaud

Συνολικά τέσσερα ταξίδια αναψυχής είναι προγραμματισμένα, δύο για τον Ιούλιο και δύο για τον Αύγουστο. To κρουαζιερόπλοιο ‒που λειτουργεί με υγροποιημένο φυσικό αέριο και έχει υιοθετήσει αρκετές πράσινες τεχνολογίες‒ μπορεί να φιλοξενήσει έως 245 επιβάτες. Οι τυχεροί που θα κρατήσουν τα χέρια τους το μαγικό εισιτήριο θα φτάσουν στην εσχατιά του κόσμου παρέα με θαλάσσια πτηνά, φώκιες, πολικές αρκούδες και φάλαινες. le-commandant-charcot.com 

Κρουαζιέρα στο Βόρειο Πόλο με το «Le Commandant Charcot»-2
 © Studio PONANT-Olivier Blaud
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT