Έκθεση “WE” με Brad Pitt, Nick Cave, Thomas Houseago

Το Sara Hilden Art Museum στο Τάμπερε της Φινλανδίας εγκαινίασε την έκθεση “WE” με γλυπτά του Βρετανού εικαστικού Thomas Houseago, αλλά και έργα του ηθοποιού Brad Pitt και του μουσικού Nick Cave, οι οποίοι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και σε άλλες μορφές τέχνης.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ και ο μουσικός Νικ Κέιβ κάνουν το καλλιτεχνικό ντεμπούτο τους δίπλα στον Βρετανό εικαστικό Thomas Houseago, στην πόλη Τάμπερε (160 χλμ. από το Ελσίνκι) της Φινλανδίας. Η έκθεση που παρουσιάζει τα μεγάλης διάστασης γλυπτά του Houseago έχει τίτλο «WE» και διοργανώνεται από το Τhe Sara Hilden Art Museum, το οποίο είχε προγραμματίσει ένα αφιέρωμα αποκλειστικά σε αυτόν. Ωστόσο, έπειτα από παρότρυνση του καλλιτέχνη, αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν και τα έργα των φίλων του Pitt και Cave, εγκαινιάζοντας τελικά μια ομαδική έκθεση που φέρει τις σχέσεις των τριών δημιουργών και αναδεικνύει τον καλλιτεχνικό διάλογο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Έως 15/1/2023. sarahildenintaidemuseo.fi

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT