Glamping στο Echo καμπ της White Desert

Το τρίτο glamping στη γη των πάγων της White Desert, της εταιρείας που συνδυάζει την πολυτέλεια με την οικολογία και την περιπέτεια, μόλις άνοιξε.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν το ταξίδι ξεκινάει με ιδιωτικό τζετ από το Κέιπ Τάουν, περιλαμβάνει μαρτίνι καλωσορίσματος με πάγο 10.000 ετών και πέντε μέρες γεμάτες εξερεύνηση και δράση στο παγωμένο τοπίο της Ανταρκτικής, σίγουρα δεν είναι για όλους. Το μαγευτικό αλλά και αφιλόξενο τοπίο της απαιτεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφάλειας που ανεβάζουν το κόστος μεταφοράς και διαβίωσης στην terra incognita του πλανήτη μας. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς δραστηριότητες όπως σκι, ποδηλασία και αναρρίχηση στον πάγο, οδήγηση 4×4, επίσκεψη στον κόλπο Atka, που φιλοξενεί την αποικία των αυτοκρατορικών πιγκουίνων, και διαμονή σε πολυτελή καταλύματα-κάψουλες, καταλαβαίνει γιατί η διαμονή στο νέο Echo, το τρίτο glamping στη γη των πάγων της White Desert, της ταξιδιωτικής εταιρείας που συνδυάζει την πολυτέλεια με την οικολογία, είναι ένα άπιαστο όνειρο για λίγους, με κόστος αρκετών χιλιάδων ευρώ ανά άτομο.  
white-desert.com/echo

Glamping στο Echo καμπ της White Desert-1

Glamping στο Echo καμπ της White Desert-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT