Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
tο-grecotel-mandola-rosa-φέρνει-την-άνοιξη-στην-κυλλήνη-562365667

Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη

Ανθισμένα αγριολούλουδα, χρυσαφένιες αμμουδιές και ρομαντικές σουίτες φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για τη φετινή άνοιξη και τις ημέρες του Πάσχα.

Κάντε το εικόνα: Μπροστά σε μια χρυσαφένια αμμουδιά και στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους, πλάι σε αγρούς με ανθισμένα αγριολούλουδα, με τον ήλιο να ζεσταίνει όλη την ημέρα και να δύει φαντασμαγορικά μέσα στη θάλασσα, εσείς να καλωσορίζετε την άνοιξη από τις πισίνες, τις ρομαντικές σουίτες ή τις βίλες του Grecotel Mandola Rosa. Το όνομά του σημαίνει ροζ αμυγδαλιά, σαν αυτές που ανθίζουν αυτή την εποχή, σε όλη την περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας, μαζί με λογιών λογιών μοσχοβολιστά λουλούδια. Τέτοια στολίζουν και την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων εντός των εγκαταστάσεων του Grecotel Mandola Rosa όπου τις μέρες του Πάσχα θα παρακολουθήσετε τις κατανυκτικές λειτουργίες.

Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη-1

Στην πραγματικότητα, δεν θα έχετε ουσιαστικό λόγο να βγείτε εκτός της παραθαλάσσιας έπαυλης του Grecotel Mandola Rosa καθώς εκεί θα απολαμβάνετε θαλασσοθεραπείες και άλλα αναζωογονητικά στο elixir spa ενώ ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα σας περιμένουν πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους και απολαυστικά εορταστικά γεύματα, από τους βραβευμένους σεφ, στα εστιατόρια του resort.

Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη-2

Την Μεγάλη Παρασκευή τα θεάματα ξεκινούν με παράσταση Καραγκιόζη. Το Μεγάλο Σάββατο τη σκυτάλη παίρνει το τσίρκο με τον κλόουν Ρίκο, circus gags, πολύχρωμους φουσκωτούς πύργους και μπαλόνια ενώ ο μάγος Αντόνιο εντυπωσιάζει με τα μοναδικά του κόλπα. Διαγωνισμοί, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά, ομαδικά παιχνίδια, χορός και τραγούδι, ποδόσφαιρο, παραμύθια και παιδικός κινηματογράφος θα ενθουσιάσουν τους μικρούς. Την Κυριακή του Πάσχα, εκτός από Κυνήγι χαμένου θησαυρού, τα παιδιά θα χαρούν το πάρτυ με κλόουν, face painting, φουσκωτούς πύργους και οι γονείς ζωντανή μουσική στα σαλόνια του ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με καουμπόηδες και ινδιάνους, βόλτες με αλογάκια και πόνυ στο δάσος, εξερευνήσεις στη μοναδική φύση με ποδήλατα και τουρνουά ping pong.

Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη-3
Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη-4

Η ίδια η Κυλλήνη, ήταν ανέκαθεν σημαντική και κοσμοπολίτικη, χάρη πρώτα από όλα, στο λιμάνι της που στην αρχαιότητα ήταν το σημαντικότερο της δυτικής Πελοποννήσου και επίνειο της αρχαίας Ήλιδας ενώ επάνω στα ερείπιά του κατά την Φραγκοκρατία άκμασε η σπουδαία πόλη Γλαρέντζα. Το διοικητικό της κέντρο ήταν στο κάστρο Χλεμούτσι, στο σημερινό χωριό Κάστρο, το οποίο αξίζει με το παραπάνω να επισκεφτείτε καθώς είναι εξαιρετικά διατηρημένο, ενώ πρωτεύουσα του φράγκικου Πριγκιπάτου της Αχαϊας ήταν η Ανδραβίδα που επίσης αξίζει την βόλτα σας.

Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη-5

Αν αγαπάτε την αρχαιότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε και την Αρχαία Ήλιδα, τη διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, ενώ αν είστε λάτρεις της φύσης φτάστε ως το φημισμένο μυθικό δρυοδάσος της Φολόης, το μοναδικό αυτοφυές δάσος πλατύφυλλης δρυός στα Βαλκάνια. Ενδιαφέρον, έχει και ο περίπατος στη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου και το δάσος της Στροφυλιάς προς την Αχαΐα: αποτελεί Εθνικό Πάρκο και περιλαμβάνει ένα τεράστιο σύμπλεγμα λιμνοθαλασσών, ελών, υγρών λιβαδιών, αμμόλοφων και θινών που φτάνει έως την παραλία Καλογριά. Το δάσος αποτελείται από χαλέπιο πεύκη, βελανιδιές και πολλά ακόμη ήδη αλλά κυρίως από τις σπάνιες κουκουναριές, ηλικίας 100-200 χρόνων. 

Tο Grecotel Mandola Rosa φέρνει την άνοιξη στην Κυλλήνη-6

*Η προσφορά 3 διανυκτερεύσεων (14-18/4) του Grecotel Mandola Rosa, περιλαμβάνει τα εορταστικά γεύματα και τη διαμονή σε Luxury Guestroom με τα παιδιά έως 12 ετών, κέρασμα με εκλεκτά λαμπριάτικα καλούδια, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, το νηστίσιμο Δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο Δείπνο του Μ. Σαββάτου, το Πασχαλινό Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, πλούσιο δείπνο σε μπουφέ τη Δευτέρα του Πάσχα. Για τα παιδιά παρέχονται πλήρης διατροφή στην Tasty Corner με Πασχαλινές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, αλλά και το παιδικό πρόγραμμα με δημιουργικές δραστηριότητες στον παιδότοπο της Grecoland και απεριόριστες επισκέψεις στο Olympia Aqua Park 20.000 τ.μ., για ξεγνοιασιά και παιχνίδι με απόλυτη ασφάλεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT