Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
top-καλοκαιρινοί-προορισμοί-σε-απόσταση-562494232

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Διακοπές τώρα!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όσοι δεν έχετε προλάβει να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μην απογοητεύεστε – προλαβαίνετε να το κάνετε τώρα. Ιδού μερικές έξυπνες προτάσεις διαμονής για σύντομες εξορμήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.  

ΚΕΑ, 1 ΩΡΑ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ

Μοναδικές παραλίες και άγνωστοι κολπίσκοι, κρυστάλλινα νερά για κολύμπι, καταδύσεις ή θαλάσσια σπορ, μία πανέμορφη Χώρα, η Ιουλίδα, με έναν λαβύρινθο από στενά δρομάκια και ασβεστωμένα κτίρια που χρονολογούνται από τη βυζαντινή εποχή: η Κέα ή Τζια, είναι το κοντινότερο και ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων και μπορείτε να βρεθείτε εκεί σε μόλις μία ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου. Κάντε βόλτες στο Βουρκάρι, το κοσμικό ψαροχώρι με τα εστιατόρια και τα καφέ δίπλα στη θάλασσα, καθώς και στο λιμάνι της Κορησσίας. Εξερευνήστε την πλούσια φύση της Κέας με τα δάση και το ωραίο πεζοπορικό δίκτυο και ανακαλύψτε τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της, όπως ο ναός του Απόλλωνα του 6ου αιώνα π.Χ και το περίφημο Λιοντάρι της Κέας, τον Λιόντα όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα πλαστικής της αρχαιότητας.  

Πρόταση διαμονής του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain στην Κέα

Anamar Kea Hotel

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-1

Το Anamar Kea Hotel με minimal αρχιτεκτονική η οποία ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του νησιού, υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης σε έναν εναλλακτικό προορισμό διακοπών. Το συγκρότημα διαθέτει δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πισίνα, pool & snack bar και σαλόνι πρωινού.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

ΠΟΡΟΣ, 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Σε μόλις 1 ώρα με το πλοίο ή σε 2 ώρες με το αυτοκίνητο, μέσω Γαλατά, ο Πόρος ήταν ανέκαθεν δημοφιλής προορισμός για σύντομες αποδράσεις και γιατί όχι για πολυήμερες διακοπές. Στα ήσυχα νερά του Αργοσαρωνικού, ιδανικός για ιστιοπλοϊκά και σκάφη τα οποία μπορείτε και να νοικιάσετε για να εξερευνήσετε απομονωμένους όρμους και παραλίες μόνο για εσάς. Το γοητευτικό Λιμανάκι της Αγάπης και ο αμμώδης Μικρός Γιαλός θα σας ενθουσιάσουν ενώ η πόλη του Πόρου, στην ανατολική ακτή του νησιού, θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες καθώς διαθέτει πληθώρα καταστημάτων, καφέ και εστιατορίων στα στενά δρομάκια της. Εκεί βρίσκεται και ο πύργος του ρολογιού, τον οποίο αξίζει να επισκεφτείτε για να απολαύσετε την πανοραμική θέα στο λιμάνι. Μην παραλείψετε και μία επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής: έχει ωραία αρχιτεκτονική, ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Πρόταση διαμονής του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain στον Πόρο

Xenia Poros Image Hotel

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-2

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Xenia Poros Image βρίσκεται στον Πόρο στη γραφική περιοχή του Νεωρίου, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο του νησιού. Παρέχει δωμάτια, εστιατόριο και μπαρ με μαγευτική θέα στη θάλασσα καθώς και παραλία με beach bar όπου μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ και σνακ χαλαρώνοντας στην ξαπλώστρα σας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ.  

ΚΑΛΑΜΟΣ, 1 ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Κάλαμος είναι ιδανικός προορισμός τόσο για μια μονοήμερη εκδρομή στην παραλία όσο και για λίγες ημέρες διακοπών απόλυτης χαλάρωσης, χωρίς μετακινήσεις. Καθώς βρίσκεται στην Αττική θα φτάσετε σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο από την Αθήνα και θα απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα εύκολα και ακούραστα. Εντούτοις, δεν του λείπουν τα αξιοθέατα. Μετά τις αναζωογονητικές βουτιές μπορείτε να εξερευνήσετε τον αρχαιολογικό χώρο του Αμφιαράειου όπου άκμασε ένα σπουδαίο αρχαίο ιερομαντείο. Την επίσκεψη σας αξίζει και η Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος η οποία χρονολογείται στον 6ο αιώνα μ.Χ. ενώ πολύ ενδιαφέροντες είναι και οι βυζαντινοί ναοί του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Παρασκευής.

Πρόταση διαμονής του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain στον Κάλαμο

Calamos Beach Family Club Hotel

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-3

Το Calamos Beach Family Club Hotel βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο και είναι ιδανικό για ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Χαλαρώστε στα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και απολαύστε all inclusive υπηρεσίες και ποικιλία δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια. Το νέο Fun Park θα ενθουσιάσει τα παιδιά, με ένα εντυπωσιακό φουσκωτό με τσουλήθρα και πισίνα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

ΕΥΒΟΙΑ, 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα στεριανό… νησί, στο οποίο φτάνεις οδικώς: αυτό είναι το μεγάλο προνόμιο της Εύβοιας η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής για εκδρομές του Σαββατοκύριακου αλλά και για διακοπές διαρκείας. Απίθανες παραλίες σε Ευβοϊκό κόλπο και Αιγαίο Πέλαγος, ορεινά παραδοσιακά χωριά, παραθαλάσσιες κωμοπόλεις με όμορφες περαντζάδες αλλά και πλήθος δραστηριοτήτων για όσους το προτιμούν, από πεζοπορία και ποδηλασία, μέχρι θαλάσσια σπορ και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εκτός από την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χαλκίδα, δημοφιλείς προορισμοί είναι και η λουτρόπολη της Αιδηψού, τα ορεινά χωριά Στενή και Προκόπι καθώς και η παραθαλάσσια πόλη της Ερέτριας. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, το ταξίδι δεν διαρκεί πάνω από δύο ώρες καθώς οι δύο γέφυρες του Ευρίπου, εξασφαλίζουν γρήγορη πρόσβαση ενώ υπάρχουν και τακτικά δρομολόγια με φέρι. 

Προτάσεις διαμονής του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain στην Εύβοια

Palmariva Beach Hotel

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-4

Το ανανεωμένο All Inclusive ξενοδοχείο Palmariva Beach Hotel βρίσκεται πάνω σε μία αμμώδη παραλία, στην περιοχή της Ερέτριας, διαθέτει φωτεινά δωμάτια, πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο και μπαρ, εξωτερική πισίνα, όμορφα διαμορφωμένους κήπους, πλούσιες αθλητικές εγκαταστάσεις, μίνι γκολφ, παιδικές χαρές και παιδότοπο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

Evia Riviera Resort

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-5

Το ξενοδοχείο Evia Riviera Resort, στην περιοχή της Αμάρυνθου, βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη παραλία με άμμο και βότσαλο, προσφέρει άνετα δωμάτια και ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόριο, ατμοσφαιρικά μπαρ, μεγάλη πισίνα αλλά και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Επιπλέον, θα βρείτε πλούσιους all inclusive μπουφέδες στο κεντρικό εστιατόριο αλλά και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μεταξύ των οποίων, το συναρπαστικό Fun Park με φουσκωτά για ατέλειωτο παιχνίδι.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

Stefania Beach Hotel

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-6

Το Stefania Beach Resort βρίσκεται σε ωραία τοποθεσία δίπλα στην πόλη της Αμάρυνθου μπροστά σε μια αμμώδη παραλία. Διαθέτει all inclusive πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν διαμονή σε ευρύχωρα δωμάτια, πλούσια γεύματα, πισίνα με θαλασσινό νερό και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Για τα παιδιά, διατίθεται επίσης, νέο εντυπωσιακό φουσκωτό γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και άθλησης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

Miradouro Seafront Residences

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-7

Το Miradouro Seafront Residences, βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα ακριβώς πάνω από την μαρίνα των Ηλίων και 10 λεπτά από τα Λουτρά της Αιδηψού και είναι το ιδανικό σποτ για ήρεμες διακοπές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θέα στη θάλασσα και κουζινάκι ενώ παρέχεται και κοινόχρηστη πισίνα με μαγευτική θέα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

ΤΗΝΟΣ, 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ

Διάσημη για τον θρησκευτικό της χαρακτήρα αλλά και την κοντινή της απόσταση από το λιμάνι της Ραφήνας από το οποίο απέχει 2 ώρες με το γρήγορο πλοίο, η Τήνος είναι πολλά περισσότερα και μπορεί να ευχαριστήσει κάθε είδους επισκέπτη. Δροσερή, χάρη στους φημισμένους αέρηδές της, με απίθανες παραλίες όπως ο Άγιος Ρωμανός, ο Άγιος Φωκάς, ο Άγιος Σώστης και η Κολυμπήθρα αλλά και με αμέτρητα χωριά εξαιρετικής ομορφιάς όπως η Καρδιανή, τα Υστέρνια, ο Πύργος, ο Βώλαξ, ο Αρνάδος, η Καλλονή και η Κώμη. Η Τήνος μοιάζει ιδανικός προορισμός είτε για όσους αναζητούν ησυχία και χαλάρωση, είτε για εκείνους που θέλουν έντονη ζωή και συναρπαστικές συγκινήσεις. Δραστηριότητες και παιχνίδια στη θάλασσα, κοσμικά μαγαζιά για χορό από το πρωί, βόλτες σε ήσυχα χωριά παρέα με τους ντόπιους, πλήθος θρησκευτικών και γαστρονομικών φεστιβάλ όπως αυτά της αγκινάρας, της ρακής και του μελιού τα οποία συστήνουν τους επισκέπτες με τα τοπικά ήθη και έθιμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το δίκτυο μονοπατιών, το οποίο συνδέει τα χωριά μεταξύ τους και δίνει τη δυνατότητα για έναν αξέχαστο περίπατο στην φύση.

Προτάσεις διαμονής του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain στην Τήνο

Mr & Mrs White Tinos Boutique Resort

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-8

Το Mr & Mrs White Tinos Boutique Resort βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία του Αγίου Ιωάννη και μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Χώρα του νησιού. Διαθέτει σύγχρονη αρχιτεκτονική σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, ενώ όλα τα δωμάτια έχουν θέα στους κήπους και την πισίνα του ξενοδοχείου. Εκεί, μάλιστα, μπορείτε να απολαύσετε ένα ελαφρύ μενού με σνακ, κοκτέιλ και ποτά, χαλαρώνοντας στην ξαπλώστρα σας ενώ λειτουργεί και εστιατόριο όπου σερβίρεται και το πρωινό.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

Favie Suzanne Hotel

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-9

Όσοι επιθυμούν να ξεφύγουν από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας θα βρουν γαλήνη και ηρεμία στο ξενοδοχείο Favie Suzanne στην καρδιά της Χώρας του νησιού. Φιλόξενη ατμόσφαιρα, δωμάτια με λιτό, ζεστό χαρακτήρα, αρμονία σε όλους τους χώρους και φιλικό προσωπικό έτοιμο πάντα να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών προσφέροντας μια αξέχαστη διαμονή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

Oxygen Favie

Top καλοκαιρινοί προορισμοί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα-10

Το ξενοδοχείο Oxygen Favie μόλις ένα χιλιόμετρο από το λιμάνι της Τήνου διαθέτει άνετα δωμάτια με μοντέρνα αισθητική ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στην Χώρα της Τήνου.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου εδώ

 

*Περισσότερες προτάσεις για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις μπορείτε να δείτε στο www.hotelbrain.com, την επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου HotelBrain, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα. Επωφεληθείτε από 10% έκπτωση στην πρώτη σας απ’ευθείας κράτηση σε περισσότερα από 95 ξενοδοχεία και πάνω από 39 δημοφιλείς προορισμούς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT