ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
seajets-αιγαίο-γρήγορα-562517422

SEAJETS: Αιγαίο… γρήγορα!

Με εμπειρία δεκαετιών στον χώρο της ακτοπλοΐας, η SEAJETS λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα νησιά και τα λιμάνια του Αιγαίου. Η εταιρεία διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, με ναυαρχίδα το CHAMPION JET 1. Το γαλανόλευκο καταμαράν, που ναυπηγήθηκε το 1997 στην Αυστραλία, έχει καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες και έχει ανακηρυχθεί το γρηγορότερο ταχύπλοο του κόσμου. Ταξιδεύει καθημερινά, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, από τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της Αττικής, προς τα πιο αγαπημένα κυκλαδονήσια. Ξεκινώντας από τον Πειραιά στις 7:00 το πρωί, φτάνει στην Πάρο σε 2 ώρες και 50 λεπτά, χρόνος-ρεκόρ για τα δεδομένα των θαλάσσιων συγκοινωνιών διεθνώς, με κόστος εισιτηρίου που ξεκινάει από μόλις 59,70 ευρώ. Το δρομολόγιο συνεχίζει για Μύκονο (διάρκεια ταξιδιού 3 ώρες και 45 λεπτά) και την Τήνο (4 ώρες και 15 λεπτά).

SEAJETS: Αιγαίο… γρήγορα!-1

Ο πρωταθλητής του Αιγαίου πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια και από το λιμάνι της Ραφήνας. Ξεκινάει στις 14:30 για το λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο, όπου φτάνει σε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά, και συνεχίζει για Τήνο (2 ώρες), Μύκονο (2 ώρες και 25 λεπτά), Νάξο (3 ώρες και 20 λεπτά) και Πάρο (4 ώρες και 5 λεπτά). Το 87μετρο ταχύπλοο μπορεί να αγγίξει τους 40 κόμβους -διπλάσια ταχύτητα από το μέσο επιβατηγό- και έχει χωρητικότητα 1.000 επιβατών και 200 οχημάτων.

Το CHAMPION JET 1 είναι η κορωνίδα του στόλου της SEAJETS που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το δίδυμο «αδελφάκι» του CHAMPION JET 2 με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, το ιταλικό TERA JET με την εντυπωσιακή χωρητικότητα 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, το άφθαστο WORLD CHAMPION JET που μπορεί να πιάσει τους 50 κόμβους μεταφέροντας 1.310 επιβάτες και 222 οχήματα, τα POWER JET, SUPERRUNNER JET, NAXOS JET, PAROS JET, κ.ά.   

SEAJETS: Αιγαίο… γρήγορα!-2

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, τα δρομολόγια της SEAJETS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών της καλοκαιρινής περιόδου, ενώνοντας ετερόκλητους προορισμούς, όπως φαίνεται και στον ψηφιακό χάρτη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: τα κομβικά λιμάνια της Αττικής (Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο), το σύνολο των Κυκλάδων (από την κοντινή Κέα, τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, τη διαχρονική Παροναξία και την ανερχόμενη Τήνο μέχρι τις Μικρές Κυκλάδες, τη Μήλο, την απομακρυσμένη Ανάφη, την άγνωστη Θηρασιά, κ.λπ.), η Κρήτη από άκρη σε άκρη (Κίσσαμος, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία), τα Δωδεκάνησα (από Κάσο μέχρι Ρόδο), τα μικρά και μεγάλα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Λήμνος, Άη Στράτης), οι Σποράδες, ο Βόλος, το Μαντούδι στην Εύβοια, η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα, ενώνονται οργανικά μέσα από τα ασφαλή, σύγχρονα και άνετα ταχύπλοα της SEAJETS. Περισσότερες από 400 διασυνδέσεις σε 50 λιμάνια του Αιγαίου καθιστούν τη SEAJETS πρωταγωνιστή του ελληνικού καλοκαιριού και τη φετινή χρονιά. 

Επισκεφθείτε το εύχρηστο www.seajets.com για να πάρετε πληροφορίες για τα δρομολόγια και τους προορισμούς της SEAJETS και σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας με στάσεις στα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου με τη βοήθεια του ψηφιακού εργαλείου “island hopping”. 

Παρακολουθήστε την καμπάνια της SEAJETS στο youtube – ΚΑΙ ΣΥ JET!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT