Καλοκαίρι 5 αστέρων στα resorts της Brown Hotels
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
καλοκαίρι-5-αστέρων-στα-resorts-της-brown-hotels-562525006

Καλοκαίρι 5 αστέρων στα resorts της Brown Hotels

Ανακαλύψτε το Isla Brown Corinthia 50΄ οδικώς από την Αθήνα και το Isla Brown Chania 15΄ από το αεροδρόμιο των Χανίων

Οι πολυτελείς παροχές συναντούν το απαράμιλλο design στα δύο resorts 5 αστέρων της Brown Hotels στην Κορινθία και την Κρήτη. Μόλις 50 λεπτά οδικώς από την Αθήνα, το βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του Isla Brown Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους, στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Πευκάκια, αποθεώνει το ελληνικό φως και γοητεύει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του. Ξεκινήστε τη μέρα χωρίς άγχος, αφού το πρωινό σερβίρεται έως τις 12, αφεθείτε στα island vibes, επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ με την υπογραφή της Βlue Stories, απολαύστε τις δύο πισίνες και το εντυπωσιακό rooftop που περπατάς μέσα στο νερό, χαλαρώστε στο spa, δοκιμάστε κορυφαία μεσογειακά πιάτα στο εστιατόριο του resort δίπλα στο κύμα και οργανώστε αξέχαστες εξορμήσεις στον Ισθμό, στο Λουτράκι, στην Αρχαία Κόρινθο και στη Νεμέα.

Καλοκαίρι 5 αστέρων στα resorts της Brown Hotels-1
Isla Brown Corinthia – Φωτ.: Θωμάς Γερασόπουλος

Στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο και 10 λεπτά από τη διάσημη παραλία του Σταυρού, το Isla Brown Chania με την εκλεπτυσμένη αισθητική και τις υψηλού επιπέδου παροχές του υπόσχεται την πιο ονειρεμένη απόδραση του φετινού καλοκαιριού: χωρίς βιασύνη, καθώς το πρωινό παρέχεται έως τις 12, θα χαρείτε ξέγνοιαστες βουτιές στις τρεις υπέροχες πισίνες, θα αναζωογονηθείτε στο spa, θα απολαύσετε ένα από τα συναρπαστικότερα ηλιοβασιλέματα στο νησί από το εκπληκτικό rooftop, θα γευτείτε μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, εμπνευσμένες από την κρητική κουζίνα, και όλα αυτά μαζί με μια πλούσια γκάμα επιλογών διαμονής που περιλαμβάνουν και σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Καλοκαίρι 5 αστέρων στα resorts της Brown Hotels-2
Isla Brown Chania

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κράτηση με τον κωδικό BrownSummer εδώ:

Καλοκαίρι 5 αστέρων στα resorts της Brown Hotels-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT