Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
παραλία-μαβίλη-μιά-όαση-στην-καρδιά-τη-563096608

Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης

Μια ονειρεμένη «παραλία» με θέα τον Λυκαβηττό, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος, στο κέντρο της Αθήνας.

Περπάτημα στην άμμο, δροσιά στην πισίνα, χαλάρωση στις ξαπλώστρες… Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Αλέξανδρος κρύβεται μία μικρογραφία κυκλαδίτικου νησιού που αξίζει να ανακαλύψεις. Πρόκειται για την «Παραλία Μαβίλη», μια πρωτοποριακή ιδέα που υλοποιήθηκε με μοναδικό τρόπο φέρνοντας το ανέμελο καλοκαίρι των νησιών στην καρδιά της πόλης.

Φτάνοντας στο roof garden του «Αλέξανδρος» θα συναντήσεις ένα αναπάντεχο θέαμα: μια υπέροχη παραλία με εκπληκτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. Η άμμος, οι ξαπλώστρες και το λευκό των Κυκλάδων συνθέτουν ένα σκηνικό που θα σε κάνει να ξεχάσεις πως βρίσκεσαι στην πόλη. Στο σκιασμένο, πλακοστρωμένο χώρο κάτω από την βουκαμβίλια, λειτουργεί και το ταβερνάκι της παραλίας, όπου μπορείς να δοκιμάσεις φροντισμένους ελληνικούς μεζέδες -από φάβα Σχοινούσας με τηγανητή κάπαρη μέχρι γαριδάκι τηγανητό με αγιολί πελτέ ντομάτας- αλλά και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για γεύμα ή δείπνο, όπως τα σκιουφιχτά Κρήτης με μοσχαράκι κοκκινιστό, φρέσκο θυμάρι, ντοματίνια κονφί και ξινομυζήθρα ή το λαβράκι φιλέτο με ζεστή φάβα και χόρτα εποχής φρικασέ. Κάποιο ποτό ή ένα από τα πολλά, δροσερά cocktail του καταλόγου θα συνοδεύσουν την καλοκαιρινή εμπειρία στην «Παραλία Μαβίλη».

Σε αυτό το μοναδικό σκηνικό χωράει και η δουλειά και η διασκέδαση. Η «Παραλία Μαβίλη» προσφέρει μια σειρά ανέσεων στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και τους επισκέπτες, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: ξαπλώστρες, και άνετα daybeds με αποκλειστικό mini bar και τηλεόραση, παροχή ρεύματος με πρίζες και θύρες USB, δωρεάν σύνδεση στο internet και φυσικά υπηρεσίες εστίασης. Όλες οι φάσεις της ημέρας προσφέρονται για χαλάρωση εκεί, από τις ώρες που μπορεί κανείς να χαρεί τον ήλιο και τη δροσιά της πισίνας, μέχρι τη θεαματική ώρα του ηλιοβασιλέματος ή αργότερα το βράδυ όταν το αεράκι αρχίζει να φυσάει. Ακόμη, το ξενοδοχείο Αλέξανδρος που ανακαινίστηκε πρόσφατα, διαθέτει και ένα ολοκαίνουριο massage room τις υπηρεσίες του οποίου μπορεί να απολαύσει κανείς παράλληλα με την επίσκεψη στην «Παραλία Μαβίλη».

Πέρα από τις καθημερινές αποδράσεις, ο πρωτότυπος αυτός χώρος είναι ιδανικός και για ένα ευρύ φάσμα open-air εκδηλώσεων, από πάρτι των γενεθλίων μέχρι αξέχαστα εταιρικά event που θα συζητούνται για καιρό.

https://mavilibeach.gr/

 

Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης-1
Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης-2
Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης-3
Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης-4
Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης-5
Παραλία Μαβίλη: Μιά όαση στην καρδιά της πόλης-6
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT