Ταξιδεύοντας στα νησιά με το ελικόπτερο της γραμμής
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ταξιδεύοντας-στα-νησιά-με-το-ελικόπτε-563134198

Ταξιδεύοντας στα νησιά με το ελικόπτερο της γραμμής

Ένας πιο γρήγορος κι άνετος τρόπος να ανακαλύψεις τα νησιά του Αιγαίου!

Λατρεύουμε τα νησιά του Αιγαίου και ακόμα περισσότερο τα μικρότερα και απομακρυσμένα… αλλά πώς πάμε μέχρι εκεί; Μέχρι τώρα με πλοίο, μια και τα περισσότερα από αυτά δεν διαθέτουν αεροδρόμιο. Από σήμερα, όμως, πάμε με το ελικόπτερο της γραμμής, ή αλλιώς, τη hoper. Μια νέα, επαναστατική υπηρεσία που προσγειώθηκε στα νησιά μας και κάνει αγαπημένους, δυσπρόσιτους προορισμούς, άμεσα προσβάσιμους σε όλους!

Τα νησιά λίγα λεπτά μακριά

Και όταν λέμε άμεσα, εννοούμε μέσα σε μερικά λεπτά! Ναι, τώρα μπορούμε να πάμε Αντίπαρο, Τήνο, Μύκονο, Σίφνο και Αντίπαρο μέσα σε 45 λεπτά το αργότερο, ή από Μύκονο σε Πάτμο, από Σαντορίνη σε Φολέγανδρο κ.α. μέσα σε λίγα πάλι λεπτά.  Χωρίς αναμονές, χωρίς ουρές, χωρίς κουραστικά logistics. Με προγραμματισμένες πτήσεις ελικοπτέρων. Απλά επιλέγεις δρομολόγιο, κλείνεις τη θέση σου και… έφυγες! Ή μάλλον, έφτασες! Με τη δυνατότητα επιλογής Flex εισιτηρίου για περισσότερη ευελιξία αλλά και για επιπλέον μιας carry-on τσάντας πέραν της χειραποσκευής. Έμπειροι πιλότοι και ένας άψογα συντηρημένος στόλος σε ταξιδεύουν στον προορισμό σου με τα υψηλότερα standards ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ομαλή απογείωση και προσγείωση, αλλά και μία υπέροχη πτήση.

Ταξιδεύοντας στα νησιά με το ελικόπτερο της γραμμής-1

Το ελικόπτερο είναι εδώ και είναι για όλους!

Μέχρι σήμερα, τα ελικόπτερα μπορούσες να τα ναυλώσεις ολόκληρα. Το πραγματικά νέο και ενδιαφέρον με τη hoper είναι ότι σου επιτρέπει να κλείσεις μία θέση, τη θέση σου στην πτήση, πράγμα που επιτρέπει στον καθένα να τη χρησιμοποιήσει για αναψυχή ή για επαγγελματικό ταξίδι. Η πτήση με ελικόπτερο από απαγορευτική πολυτέλεια γίνεται προσιτή επιλογή για όποιον θέλει να κερδίσει χρόνο, να μεγαλώσει το Σαββατοκύριακό του και να ταξιδέψει με πραγματική άνεση και ευκολία. Αλλά πολλές φορές, το να γλυτώσεις ακόμα και μισή μέρα στα πήγαινε-έλα, να φτάσεις κάπου σε χρόνο ρεκόρ ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι αυθημερόν, είναι τεράστια υπόθεση.

Δεν είναι ο προορισμός, είναι το ταξίδι…

Και όσο για το ταξίδι… είναι αυτό που λένε «τα ωραία πράγματα κρατάνε λίγο». Και είναι πραγματικά ωραία η πτήση με ελικόπτερο, συναρπαστική η στιγμή της απογείωσης, μαγική η θέα από ψηλά…

Ταξιδεύοντας στα νησιά με το ελικόπτερο της γραμμής-2

Η hoper, το δικό μας ελικόπτερο της γραμμής ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε στα νησιά, για να μας κερδίσει πολύτιμο χρόνο διακοπών, για να μας χαρίσει μαγικές εξορμήσεις στα νησιά. Μπείτε στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας, κλείστε τη θέση σας και επιστρέψτε express από την Τήνο τη Δευτέρα το πρωί με την πτήση των 08:15…

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT