Τα καλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα για οικογένειες

Τα καλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα για οικογένειες

Παιδικές χαρές, γήπεδα, αθλητικές δραστηριότητες, θάλασσα σε απόσταση αναπνοής. Αυτά τα πέντε κάμπινγκ είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά

2' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να απαιτεί λίγο περισσότερο κόπο, αρκετό εξοπλισμό και μπόλικη διάθεση για περιπέτεια, αλλά οι οικογενειακές διακοπές στο κάμπινγκ θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη φύση και να κοιμηθούν κάτω από τα αστέρια.

Αρμενιστής, Σιθωνία Χαλκιδικής

Ένα από τα μεγαλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στην εκπληκτική ομώνυμη παραλία, που διαθέτει χοντρή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Το κάμπινγκ είναι πλήρως οργανωμένο. Εκτός από χώρο για να στήσετε τη σκηνή σας, διαθέτει επίσης μπάνγκαλοους, τροχόσπιτα και έτοιμες μεγάλες σκηνές για ενοικίαση. Δίνεται η δυνατότητα για σύνδεση με ρεύμα, έχει κοινόχρηστη κουζίνα, πολλές ντουζιέρες και τουαλέτες, δύο εστιατόρια, σαντουιτσερί, μίνι μάρκετ, καφέ και μπαρ. Για τα παιδιά υπάρχει παιδική χαρά, πρόγραμμα απασχόλησης με παιδαγωγούς και προβολές ταινιών στον υπαίθριο κινηματογράφο.

Αρμενιστής, Σιθωνία, τηλ. 23750-91487, armenistis.gr, διανυκτέρευση ενηλίκου 5,90-8,50 ευρώ ανάλογα με την περίοδο, σκηνή 4,70-10 ευρώ ανάλογα με την περίοδο και τη θέση.

Club Αγία Άννα, Βόρεια Εύβοια

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Club Agia Anna (@clubagiaanna)

Γεμάτο δραστηριότητες για παιδιά είναι το καλοκαίρι στο Club Agia Anna, από πισίνα και πινγκ πονγκ μέχρι παιδότοπο και επιτραπέζια παιχνίδια. Λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Άννας, το resort προσφέρει ποικιλία επιλογών διαμονής, από ξενώνα και μπάνγκαλοους μέχρι yurts (μεγάλες στρογγυλές σκηνές) και τροχόσπιτα. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται πισίνες, γήπεδα, σινεμά, εστιατόρια, καφέ, μίνι μάρκετ, μαγειρείο, πλυντήρια και μπάρμπεκιου. 

Παραλία Αγίας Άννας, Βόρεια Εύβοια, τηλ. 22270-97185, clubagiaanna.gr, διανυκτέρευση ενηλίκου 6-9 ευρώ ανάλογα με την περίοδο, σκηνή 7-10 ευρώ ανάλογα με την περίοδο και τη θέση.

Gythion Bay, Γύθειο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camping Gythion Bay (@gythionbay)

Σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από το Γύθειο, το κάμπινγκ βρίσκεται μπροστά στην αμμώδη παραλία του Μαυροβουνίου και έχει πολλές σκιές για τη σκηνή σας. Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης σκηνής, απλής ή πιο ευρύχωρης και με περισσότερες ανέσεις. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται παιδική χαρά, παιδότοπος για παιδιά έως 5 ετών με παιδαγωγό, προγράμματα απασχόλησης παιδιών καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι ως το βράδυ, εστιατόρια, γήπεδα, πισίνα. 

Μαυροβούνι, Γύθειο, τηλ. 27330-22522, gythiocamping.gr, διανυκτέρευση ενηλίκου 7-9 ευρώ ανάλογα με την περίοδο, σκηνή 8-10 ευρώ ανάλογα με την περίοδο.

Συκιά, Κάτω Γατζέα, Πήλιο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sikia Camping & Apartments (@sikiapelion)

Τα παιδιά θα λατρέψουν τη μικρή παραλία με την άμμο και το ψιλό βοτσαλάκι, στην οποία τα δέντρα προσφέρουν απλόχερα σκιά. Το κάμπινγκ δεν έχει περιττές πολυτέλειες, αλλά τα βασικά, όπως καλές σκιές, εγγύτητα στη θάλασσα, καθαρές εγκαταστάσεις και φιλικό προσωπικό.

Κάτω Γατζέα, τηλ. 24230-22279, camping-sikia.gr, διανυκτέρευση ενηλίκου 8,50-9,50 ευρώ ανάλογα με την περίοδο, σκηνή 6,50-7,50 ευρώ ανάλογα με την περίοδο και τη θέση.

Ναυτίλος, Σύβοτα

Δέκα χιλιόμετρα μετά τα Σύβοτα, λίγο πριν από τον οικισμό Πλαταριά, το κάμπινγκ Ναυτίλος απλώνεται κατά μήκος της θάλασσας, μπροστά σε μια ωραία παραλία με βοτσαλάκι και τα χαρακτηριστικά γαλαζόπρασινα νερά του Ιονίου. Πλήρως οργανωμένο και με αριθμημένες θέσεις για τις σκηνές, προσφέρει σκιές, εστιατόριο, καφέ και γήπεδα για σπορ. Μπορεί τα νερά της θάλασσας να μην είναι πολύ ρηχά, αλλά θα ευχαριστηθείτε την ησυχία και την καθαριότητα.

Πλαταριά, 10 χλμ. μετά τα Σύβοτα, τηλ. 26650-71416, nautiloscamping.gr, διανυκτέρευση ενηλίκου 9-10 ευρώ ανάλογα με την περίοδο, σκηνή από 9 ευρώ ανάλογα με την περίοδο και τη θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT