Ξενάγηση στην Πελοπόννησο για 500 Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

Ξενάγηση στην Πελοπόννησο για 500 Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο Βρετανών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Πύλο Μεσσηνίας . Η περιφέρεια Πελοποννήσου με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη κ. Τατουλη διεκδίκησε την διοργάνωση  του  εν λόγω συνεδρίου από 30 άλλους προορισμούς. Οι εργασίες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino και οι πεντακόσιοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα με περιηγήσεις και εμπειρίες στην γύρω περιοχή προκειμένου να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν του προορισμού. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματίστηκε ημερίδα με τους τοπικούς φορείς και τουριστικούς επιχειρηματίες στην οποία μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Βρετανίας (ΑΒΤΑ) για την περαιτέρω προβολή και προώθηση του προορισμού προκειμένου να προσέλκυση όλο και περισσότερους επισκέπτες στην Πελοπόννησο.  Ο ΕΟΤ ανέλαβε τη φιλοξενία και ξενάγηση στη χώρα μας δημοσιογράφων από σημαντικά ταξιδιωτικά έντυπα της Βρετανίας, όπως το Travel Weekly.

Πρόεδρος του ΑΒΤΑ κ. Noel Josephidis χαρακτήρισε εξαιρετική τη διοργάνωση και μετέφερε τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων, τόσο για τη διοργάνωση, όσο και  πρωτίστως για τις ομορφιές και την ελκυστικότητα του προορισμού της  Πελοποννήσου. Το παρόν έδωσε και η Υπουργός Τουρισμού κ.Κουντουρά που καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην Ελλάδα. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

MHT