Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο ξενοδοχείο Civitel Olympic

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο ξενοδοχείο Civitel Olympic

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O όμιλος CIVITEL HOTELS & RESORTS εκπροσωπείται από τέσσερα ξενοδοχεία- δύο στην Αθήνα, το CIVITEL OLYMPIC & το CIVITEL ATTIK στο Μαρούσι και δύο στην Κρήτη, το CRETA BEACH στο Ηράκλειο και το AKALI HOTEL στα Χανιά.

Τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η CIVITEL HOTELS & RESORTS σας υποδέχεται στο CIVITEL OLYMPIC, στο γιορτινά στολισμένο και διακοσμημένο Roof Top στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου. Η μαγευτική θέα σε όλη την Αθήνα και στο εντυπωσιακό Golden Hall σε συνδυασμό με τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τις απολαυστικές δημιουργίες του βραβευμένου Σεφ Κώστα Γεωργατζά, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις μέρες αυτές. Γιορτάστε μαζί μας και ζήστε μοναδικές στιγμές την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με το μοναδικό Brunch.

Παραδοσιακή κοτόσουπα με αυγολέμονο αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης και λεμονοθύμαρο, κότσι αρνιού με άγρια χόρτα και σάλτσα δεντρολίβανο, γαλοπούλα με χριστουγεννιάτικη γέμιση, κονσομέ λαχανικών με μπουκιές από μοσχαράκι γάλακτος αρωματισμένο με lemongrass και γουρονόπουλο γάλακτος σε κρούστα καραμέλας και σάλτσα βατόμουρο, είναι μερικές από τις εξαιρετικές γεύσεις που μπορείτε να απολαύσετε στον πλούσιο μπουφέ.

Σας περιμένουμε λοιπόν να γιορτάσετε μαζί μας (#GiortasteMaziMas) αυτές τις ημέρες, και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με διασκέδαση μέχρι πρωίας, ζωντανή μουσική και DJ, πυροτεχνήματα στην αλλαγή του χρόνου και άλλα πολλά που θα «απογειώσουν» τη βραδιά σας!

  • Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων με μουσική από DJ: € 75,00 κατ’ άτομο (Η τιμή περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί “house wine , λευκό ή κόκκινο ανά 4 άτομα και μία φιάλη εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό)
  • Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς με ζωντανή ορχήστρα και πυροτεχνήματα στην αλλαγή του χρόνου: € 95,00 κατ’ άτομο (Η τιμή περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί “house wine , λευκό ή κόκκινο ανά 4 άτομα και μία φιάλη εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό)
  • Brunch 1ης Ιανουαρίου με μουσική live ντουέτου: €35,00 κατ’ άτομο

    Παιδιά: έως 3 ετών δωρεάν 4 έως 11 ετών με 40% έκπτωση

    CIVITEL OLYMPIC

    Λεωφ. Κηφισίας 2Α , 151 25 Μαρούσι Τηλ. +30 210 6801900

    Email: [email protected] www.civitelhotels.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT