Στον κόσμο του Σαρλό

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έπαυλη Manoir de Ban στην πόλη Corsier-sur-Vevey της Ελβετίας, όπου ο Τσάρλι Τσάπλιν πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής του μαζί με την οικογένειά του, ανακαινίστηκε και ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό στις 17 Απριλίου ως μουσείο με το όνομα «Chaplin’s World».

Αφιερωμένο στη ζωή και στο έργο του διάσημου Σαρλό, που κατέφυγε εδώ το 1957 αφού κατηγορήθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση Μακάρθι για φιλοκομμουνισμό, το μουσείο φιλοδοξεί να γίνει χώρος τόσο πολιτισμού όσο και διασκέδασης. Περιλαμβάνει πάνω από 2.900 τ.μ. διαδραστικών εκθεσιακών χώρων με κινηματογράφο, υπαίθρια σκηνή και ένα χολιγουντιανού στυλ στούντιο με σκηνικά που θα αναπαριστούν τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Τσάπλιν.

Επιπλέον, η εταιρεία Grévin, που ειδικεύεται στα κέρινα ομοιώματα και έχει αναλάβει τη λειτουργία του μουσείου, έχει δημιουργήσει πάνω από 30 κέρινες φιγούρες του Τσάπλιν και των προσωπικοτήτων του 20ού αιώνα που συναναστράφηκε και οι οποίες σημάδεψαν την καριέρα του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ

MHT