Ενα σπίτι για την τέχνη της νοτιοανατολικής Ασίας

Ενα σπίτι για την τέχνη της νοτιοανατολικής Ασίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη Εθνική Πινακοθήκη της Σιγκαπούρης άνοιξε πριν από λίγους μήνες για το κοινό και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή έργων τέχνης της νοτιοανατολικής Ασίας από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα, τα οποία ξεπερνούν τα 8.000 στον αριθμό.

Ο χώρος όπου στεγάζεται δημιουργήθηκε από την ένωση δύο ιστορικών κτιρίων, του παλιού Δημαρχείου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Το κοινό έχει την επιλογή να περιηγηθεί ανεξάρτητα στην έκθεση, στις επιμελώς ανακαινισμένες, αποικιακού ρυθμού δικαστικές αίθουσες και στα δωμάτια του δημαρχείου, ή να επιλέξει μία από τις προσφερόμενες ξεναγήσεις.

Η ταράτσα του 5ου ορόφου διαθέτει ασυναγώνιστη θέα στο γήπεδο Padang και στον κόλπο Marina, οι οικογένειες με παιδιά μπορούν να επωφεληθούν των εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων, ενώ οι φιλότεχνοι που θα πεινάσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα κάνουν οπωσδήποτε μια στάση σε έναν από τους 8 διαφορετικούς χώρους εστίασης της Πινακοθήκης.

www.nationalgallery.sg

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT