Το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών γύρισε γαστρονομική σελίδα και το γιόρτασε με ένα πάρτι στο The Gin Joint, σφραγίζοντας παράλληλα τη συνεργασία του με το αθηναϊκό μπαρ, η ομάδα του οποίου επιμελείται φέτος την cocktail list του ξενοδοχείου.
Τις νέες προτάσεις θα γευτούμε στο «Palms On The Verandah», το cocktail bar του Poseidonion Grand Hotel, ενώ για τα εστιατόρια On the Verandah -με τη μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό- και Library Brasserie, ο δις βραβευμένος στους Χρυσούς Σκούφους σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός ετοίμασε ένα μενού με απλές, ελληνικές γευστικές προτάσεις εκτελεσμένες με μοντέρνες τεχνικές.
Οι μυρωδιές του παρελθόντος κυριαρχούν, ενώ οι φρέσκες πρώτες ύλες προέρχονται από το επισκέψιμο μποστάνι του ξενοδοχείου.