On the Verandah, Poseidonion Grand Hotel

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ελληνική παράδοση στη δημιουργική κουζίνα.

 

Το εστιατόριο On the Verandah στις Σπέτσες ξεκίνησε και φέτος τις γαστρονομικές εκπλήξεις του.

Ο Σταμάτης Μαρμαρινός, που τιμήθηκε διπλά φέτος από το θεσμό των Χρυσών Σκούφων, με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Σεφ, αναζητά την καθαρότητα των γεύσεων μέσα από ένα μενού σχεδιασμένο ώστε να μεταδίδει στον επισκέπτη με αυθεντικό τρόπο τις ελληνικές γεύσεις και τα αρώματα.

Το αποτέλεσμα είναι αναγνωρίσιμες συνταγές, όπως τα κολοκύθια αυγολέμονο, οι οποίες έχουν αποδομηθεί για να ανασυσταθούν αριστοτεχνικά. Επιπλέον, από φέτος μπορείτε να επισκεφτείτε την οργανική φάρμα του ξενοδοχείου και να συμμετάσχετε στη συγκομιδή των πρώτων υλών.

www.poseidonion.com/en

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT