Πακέτα του ονείρου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καλύτερη πρόταση για να αποδράσετε το τριήμερο έρχεται από την αλυσίδα των boutique ξενοδοχείων της Domotel. Το Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη συνδυάζει ιδανικά την εμπορική κίνηση και τη διασκέδαση ενός αστικού κέντρου με τις γρήγορες αποδράσεις στα κοντινά θέρετρα της Χαλκιδικής.

Είναι η καλύτερη επιλογή για να καλωσορίσετε το καλοκαίρι.  Τιμή πακέτου: 450 € για 3 διανυκτερεύσεις. Αν, πάλι, αναζητάτε τη δράση και την επαφή με την ύπαιθρο, το Domotel Arni στην Καρδίτσα είναι το ιδανικό μέρος για να περιηγηθείτε στον υδροβιότοπο της λίμνης Πλαστήρα, να κάνετε καγιάκ, ποδηλασία και να απολαύσετε το φαγητό στο Arni Bistro.  Τιμή πακέτου: 300 € για 2 διανυκτερεύσεις. Ακόμη όμως κι αν μείνετε στην πόλη, το Demotel Kastri προτείνει ένα πικνίκ με γαστριμαργικούς πειρασμούς που θα παραλάβετε από τη ρεσεψιόν. Τιμή πακέτου: 59 € το άτομο τη βραδιά.

www.domotel.gr/

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT