Σε Βιέννη, Βρυξέλλες, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη και Γενεύη ταξίδεψαν γευστικά οι επαγγελματίες του τουρισμού που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του ομίλου Lufthansa για την παρουσίαση των αεροδρομίων-κόμβων της.
Στον πολυχώρο The Hub Events στήθηκαν σταντ που φιλοξένησαν τις τοπικές λιχουδιές που αντιπροσώπευαν κάθε περιοχή ξεχωριστά.
Το μενού επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ηταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, καθώς έπρεπε να συνδυάσουμε διαφορετικές τοπικές κουζίνες και να δημιουργήσουμε ένα απολαυστικό ταξίδι από τόπο σε τόπο μέσω των γεύσεων. Νομίζω ότι καταφέραμε να “απογειώσουμε” τους καλεσμένους μας!».