Η καλοκαιρινή workwear γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει αυτά τα 9 κομμάτια

Η καλοκαιρινή workwear γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει αυτά τα 9 κομμάτια

Effortless και διαχρονικό, το νέο office look μας ακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καθημερινό στυλ στο γραφείο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Ευτυχώς το νέο office look ξεφεύγει από τους αυστηρούς κώδικες και ακολουθεί τον τρόπο ζωής μας. Αέρινα υφάσματα, γραμμές ανάλαφρες ακόμα και έντονα χρώματα, θεωρούνται πλέον κατάλληλα και για το γραφείο, διαμορφώνοντας μια relaxed αισθητική που στόχο έχει να μας ακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αρκεί φυσικά να επενδύσουμε και στα σωστά ρούχα και αξεσουάρ-κλειδιά.

Το καλοκαίρι 2022 είναι η στιγμή που αφήνουμε πίσω τα cigarette pants και επιλέγουμε παντελόνια σε χαλαρή γραμμή που αφήνουν το σώμα να αναπνέει. Αντί για loafers προτιμάμε τα platform σανδάλια, ενώ η τσάντα του γραφείου είναι αυτή που θα κρατούσαμε ακόμα και στην παραλία, δηλαδή μια τσάντα από καμβά ή μια basket bag. Η ολόσωμη φόρμα είναι αυτό το key piece που δημιουργεί το τέλειο styling με μια κίνηση, ενώ οι εσπαντρίγιες αποτελούν τα παπούτσια που θα φορέσουμε και στα επαγγελματικά ραντεβού και στα after office drinks. Ένα πουκάμισο με χρώμα είναι πάντα απαραίτητο, ειδικά σε oversized γραμμή, για να μπορείτε να το δένετε στην μέση και να το συνδυάζετε με ψηλόμεσες slip φούστες.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT