Με κορδέλες, φλατ ή πλατφόρμα: Οι εσπαντρίγιες που είναι τάση το καλοκαίρι 2022

Με κορδέλες, φλατ ή πλατφόρμα: Οι εσπαντρίγιες που είναι τάση το καλοκαίρι 2022

Οι εσπαντρίγιες που θα φορέσουμε non-stop στην πόλη και τις διακοπές

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όποια και αν είναι τα σχέδιά σας για τις καλοκαιρινές διακοπές, θα προσθέσετε σίγουρα ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες στην βαλίτσα σας, για κάθε περίσταση. Οι εσπαντρίγιες είναι το shoe trend που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι στην γκαρνταρόμπα μας, σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, για να μπορούμε να τις φοράμε non-stop. Εκτός από τις κλασικές εσπαντρίγιες με την πλατφόρμα και τις φλατ εσπαντρίγιες που ανήκουν στα staples της γκαρνταρόμπας, το καλοκαίρι 2022 στην shopping list μας προσθέτουμε τις εσπαντρίγιες-σανδάλια που μπορούν να αντικαταστήσουν τα κλασικά grecian chic sandals, αλλά και τα slides, που θα φορέσουμε στην παραλία αντί για flip-flops.

Οι εσπαντρίγιες έχουν την ευελιξία να μπορούν να συνδυαστούν με κάθε καλοκαιρινό outfit, από αέρινα μακριά φορέματα, μέχρι σορτς και shirt dresses. Είναι τα lifesaver παπούτσια που δίνουν πάντα τη λύση στο καθημερινό styling. Αυτός ειναι και ο λόγος που τα συναντάμε στην parisian chic γκαρνταρόμπα, τις εμφανίσεις των royals όπως η Kate Middleton και η Queen Letizia, ακόμα και στα πιο σοφιστικέ outfits.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT