Ύπνος και καύσωνας: 12 συμβουλές από τους experts για καλύτερο ύπνο

Ύπνος και καύσωνας: 12 συμβουλές από τους experts για καλύτερο ύπνο

Οι υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, δυσκολεύουν την χαλάρωση του σώματος. Η Vogue συγκέντρωσε αυτά τα χρήσιμα tips για να κοιμηθείτε καλύτερα, ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό από το να μην μπορείς να κοιμηθείς λόγω της αποπνικτής ατμόσφαιρας; Ένα ζεστό υπνοδωμάτιο είναι ίσως ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ύπνου. Η τέλεια θερμοκρασία για καλύτερο ύπνο, κυμαίνεται μεταξύ 16 έως 21 βαθμών Κελσίου. Όταν, όμως αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, αυξάνεται και η ώρα που ξοδεύουμε στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι. Το κλιματιστικό δεν είναι ανεκτό από όλους, καθώς ξηραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ είναι και βλαβερό για το περιβάλλον, λόγω της ενέργειας που σπαταλάται κατά την διάρκεια της νύχτας.

Βέβαια πάντα υπάρχει λύση. Για τις βραδιές εκείνες που δεν υπάρχει ούτε λίγη δροσιά και ο ύπνος γίνεται μια πραγματικά δύσκολη υπόθεση, αυτά είναι τα μυστικά των experts για να χαλαρώσετε σωματικά και ψυχικά και να αντιμετωπίσετε την ζέστη.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT