7 αντηλιακά προσώπου που βρήκαμε στο φαρμακείο

7 αντηλιακά προσώπου που βρήκαμε στο φαρμακείο

Αδιάβροχα, με αντιγηραντικές ιδιότητες, σε μορφή σπρέι ή τζελ; Στα ράφια των φαρμακείων ανακαλύψαμε τις καλύτερες αντηλιακές προσώπου για την παραλία και την πόλη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας στο πρόσωπο, είναι ο νούμερο ένα κανόνας ομορφιάς για νεανικό και υγιές δέρμα που δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε ποτέ. Η ρετινόλη, το υαλουρονικό οξύ, τα αντιοξειδωτικά, όλα τους απλά συμπληρώνουν μια ολοκληρωμένη skincare ρουτίνα. Η αντηλιακή προστασία όμως, είναι το πιο βασικό βήμα περιποίησης, όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλες θέλουμε να χαιρόμαστε τον ήλιο και το χρυσαφένιο μαύρισμα, αρκεί να γίνεται με ασφάλεια.

Η Vogue αναζήτησε τις καλύτερες αντηλιακές συνθέσεις στα ράφια των φαρμακείων. Οι νέες φόρμουλες που προστέθηκαν άμεσα στο νεσεσέρ μας, προστατεύουν σε βάθος, προλαμβάνουν τη γήρανση μπλοκάροντας τις ελεύθερες ρίζες και παρέχουν κάλυψη ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB. Καθώς η αντηλιακή μας κρέμα μάς ακολουθεί όλη την ημέρα, είναι σημαντικό να επιλέξουμε ένα προϊόν που δεν φράζει τους πόρους, δεν αφήνει λευκά σημάδια και γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας, αφήνοντάς τη να αναπνέει. 

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT