5 island looks και για την παραλία και για το beach bar

5 island looks και για την παραλία και για το beach bar

Οι διακοπές πλησιάζουν, οι μίνι αποδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το στυλ μας αποκτά island vibes. Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue και αντλήστε έμπνευση για τα look των διακοπών

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το στυλ των διακοπών θέλουμε να αποτελείται από απλά και λίγα κομμάτια, δηλαδή ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν στην παραλία, και εύκολα μεταμορφώνονται σε βραδινά για να μας ακολουθούν στα cocktail parties. Σκεφτείτε τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας, όπως το μικρό μαύρο φόρεμα, ένα μαντίλι με prints που μεταμορφώνεται σε τοπ, ένα ζευγάρι beach sandals που θα προσθέσουμε και στα πιο glam outfits σαν τοπ, ή ένα σετ. Το μακιγιάζ και τα διακριτικά χρυσά κοσμήματα, είναι οι λεπτομέρειες που θα πλαισιώσουν τις εμφανίσεις μας.

Η Vogue επέλεξε τα island looks που θα αντιγράψουμε στις διακοπές και αποτελούνται από τα βασικά και wearable κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT