Κούρεμα-καρδιά και 2 ακόμα προτάσεις για το καλοκαίρι

Κούρεμα-καρδιά και 2 ακόμα προτάσεις για το καλοκαίρι

Οι fashion insiders μας δίνουν την απαραίτητη έμπνευση, για να αλλάξουμε κούρεμα πριν τις διακοπές.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν κουρέματα που αφήνουν ακάλυπτο τον λαιμό. Η αίσθηση ελαφρότητας τις πολύ ζεστές μέρες είναι ζητούμενο και ένα short haircut είναι μια πολύ καλή λύση για να απαλλαγείτε από το βάρος των μακριών μαλλιών.

Ποιες είναι όμως οι τάσεις στα κοντά μαλλιά; Το κλασικό καρέ, το pixie και το microbob είναι μερικά από τα κουρέματα που έχουν εδραιώσει τη θέση στους στα trends, ενώ και οι νέες αφίξεις που θα παρουσιάσουμε παρακάτω φαίνονται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αν λοιπόν είχατε στο μυαλό σας μια αλλαγή, η περίοδος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδανική για να την τολμήσετε. Θα αφήσετε την πόλη όσο πιο ανανεωμένη γίνεται και θα υποδεχθείτε τον Αύγουστο με νέα διάθεση.

Ο οίκος Max Mara, ο Jacquemus και το μοντέλο Greta Varlese μας δείχνουν ακριβώς τα trends που είναι στην πρώτη γραμμή τώρα:

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT