5 προορισμοί ευεξίας χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα

5 προορισμοί ευεξίας χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα

Επιλέξαμε πέντε αναζωογονητικά spa σε Ελλάδα και εξωτερικό, για πνευματική και σωματική ισορροπία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορισμός της πολυτελούς φροντίδας ομορφιάς, το spa δρα επίσης κατευναστικά στο πνεύμα. Είναι μια ευκαιρία απόδρασης από τα καθημερινά, ένας τρόπος χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον που «φωνάζει» ευεξία. Λογικό, αφού η λέξη η ίδια προέρχεται από την ομώνυμη βελγική λουτρόπολη, γνωστή για τις ιαματικές ιδιότητες των πηγών της ήδη από τον 1ο αιώνα μ.Χ., με τη δημοφιλία της να κορυφώνεται από τον 14ο αιώνα και μετά μεταξύ των ευγενών και των αριστοκρατών, για να γίνει προσιτή στο ευρύ κοινό κατά τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, με την ανάπτυξη του μαζικού τουρισμού. Έκτοτε, η λέξη spa έγινε διεθνής, συνώνυμη χώρων προορισμένων για ολική αναζωογόνηση.

Τι επιθυμείτε; Mind/facial/body detox; Να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα; Να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε με στοχευμένες θεραπείες και μασάζ; Ό,τι κι αν έχετε ανάγκη, πάντα υπάρχει ένα spa που σας ταιριάζει. Επιλέξαμε πέντε από αυτά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και σας προτείνουμε να τα επισκεφτείτε – απ’ όποια πλευρά κι αν το δείτε, είναι η κατάλληλη εποχή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT