9 φλατ εσπαντρίγιες και για την πόλη και για την παραλία

9 φλατ εσπαντρίγιες και για την πόλη και για την παραλία

Με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες στην γκαρνταρόμπα σας, έχετε το go-to shoe για κάθε περίσταση

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εσπαντρίγιες είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια που επιστρέφουν κάθε χρόνο στο στυλ μας, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας. Θεωρούνται essentials για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, όπως το λινό πουκάμισο ή το μάξι φόρεμα. Ως basic οι εσπαντρίγιες έχουν την δυνατότητα να μπορούν να ενταχθούν σε κάθε στυλ, από το πιο chic όπως της Kate Middleton που τις φορά κάθε καλοκαίρι, μέχρι το parisian ή ακόμα και το πιο boho.

Λίγο πριν τις διακοπές προσθέτουμε στη βαλίτσα μας ένα ζευγάρι φλατ εσπαντρίγιες, για comfy εμφανίσεις στο νησί. Θα τις φορέσουμε ακόμα και στην παραλία, και φυσικά σε όλες τις island chic εμφανίσεις με ένα καφτάνι και το μαγιό μας. Οι φλατ εσπαντρίγιες είναι άνετες, κομψές και super fresh, γι’ αυτό και ανήκουν στα must παπούτσια για το καλοκαίρι. Το διαχρονικό στυλ τους τις καθιστά ένα all-time classic που αναβαθμίζει και την πιο απλή εμφάνιση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT