Αντίο αφέλειες, η φράντζα είναι το hair trend τώρα

Αντίο αφέλειες, η φράντζα είναι το hair trend τώρα

Οι φράντζες που είναι τάση τώρα φτάνουν κάτω από το πιγούνι και πλαισιώνουν αρμονικά το πρόσωπο. Μάθετε περισσότερα για την τάση.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αφέλειες δίνουν μια μποέμ διάθεση στην εμφάνισή μας και σίγουρα υπάρχουν πολλά διαφορετικάστυλ για να τις τολμήσουμε, από τις curtain bangs μέχρι τις bottleneck ή τις στρογγυλές. Το καλοκαίρι όμως με την ζέστη δεν είναι και τόσο εύκολο να τις περιποιούμαστε με εργαλεία θερμότητας, ώστε να δείχνουν πάντα καλοχτενισμένες. Την λύση έρχονται να δώσουν οι φράντζες, που σίγουρα απαιτούν λιγότερη προσπάθεια ή και καθόλου styling.

Το πιο hot κούρεμα τώρα είναι οι μακριές φράντζες, τις οποίες και θα τολμήσουμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή η φράντζα φτάνει κάτω από το πιγούνι δημιουργώντας στην ουσία layers γύρω από το πρόσωπο. Ακριβώς επειδή οι φράντζες είναι αρκετά μακριές, δεν χρειάζονται styling και μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τις μέρες με ζέστη και υγρασία.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT