Μαύρο φόρεμα: 7 τρόποι να το φορέσετε και το φθινόπωρο

Μαύρο φόρεμα: 7 τρόποι να το φορέσετε και το φθινόπωρο

Ένα μαύρο φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, καθώς αποτελεί μια από τις πιο classy και διαχρονικές τάσεις. Η Vogue συγκέντρωσε τα καλύτερα little black dresses για να αντλήσετε έμπνευση.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν πρέπει να σκεφτούμε την πιο διαχρονική τάση που θα φοράμε ξανά και ξανά και ένα κομμάτι που θα υπάρχει για πάντα στην γκαρνταρόμπα μας, τότε σίγουρα το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο (little) black dress.

Ένα μαύρο φόρεμα, είναι από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια στη συλλογή κάθε chic γυναίκας, καθώς αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και μπορεί να μας συνοδεύσει σε όλες τις day-to-night εμφανίσεις μας.

Η αξία του μαύρου φορέματος παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και είναι το κομμάτι με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε από τους πιο casual, μέχρι τους πιο glamorous συνδυασμούς, αν προσθέσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η ιστορία του ξεκινάει από την Coco Chanel στα τέλη των 1920s, που έφερε επανάσταση στο γυναικείο στυλ, ενώ μέχρι σήμερα αντλούμε έμπνευση από την εποχή που καθόρισε την τάση.

Διαβάστε αναλυτικά στη Vogue

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT