Φθινόπωρο 2022: Οι 10 τάσεις-κλειδιά από τον οδηγό της Vogue

Φθινόπωρο 2022: Οι 10 τάσεις-κλειδιά από τον οδηγό της Vogue

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σκιά μιας πανδημίας και ενός πολέμου, πόσο δημιουργικοί μπορούν να γίνουν οι fashion designers; «Θέλεις να ζήσεις ξανά, να εμπνευστείς και να μάθεις από τους ανθρώπους», δήλωσε η Miuccia Prada κατά τη διάρκεια του show της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23.

Οι 10 τάσεις-κλειδιά για το φθινόπωρο 2022

Στις συλλογές των κορυφαίων brands εντοπίζουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά, το gender fluid, το body positivity, τη βιωσιμότητα, τη στροφή προς μια Y2K αισθητική. Οι γραμμές γίνονται πιο σέξυ, τα κοστούμια βγαίνουν από το γραφείο, πολυτελείς υφές όπως το βελούδο έρχονται για να δώσουν μια luxury διάθεση ακόμα και στο καθημερινό στυλ.

Τα χρώματα είναι φωτεινά με στόχο να γεμίσουν τη ζωή μας αισιοδοξία, τα πλεκτά εμφανίζονται σε κάθε συνδυασμό, ενώ το tank top παραμένει το απόλυτο basic που ορίζει τα trends. Τα bomber jackets επιστρέφουν και συνδυάζονται ακόμα και με παγιέτες, δέρμα και φτερά. Οι μπότες είναι super high, ενώ το latex τραβά την προσοχή μας. Αυτό που κρατάμε όμως είναι η επιθυμία για όμορφα ρούχα που μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητας.

Διαβάστε αναλυτικά στην Vogue

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT