Serena Williams: Οι fashion στιγμές της που έγραψαν ιστορία

Serena Williams: Οι fashion στιγμές της που έγραψαν ιστορία

Από τα catsuits που έσπασαν το πρωτόκολλο στο τένις, μέχρι τα πολύχρωμα looks και τα τολμηρά αξεσουάρ, η Serena Williams αποδείκνυε πάντα πως η μόδα ήταν το δικό της μέσο έκφρασης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Serena Williams έσπαγε πάντα τους κανόνες της μόδας, τόσο στο τερέν, όσο και στο κόκκινο χαλί. Μας το απέδειξε πολλές φορές κατά την διάρκεια της καριέρας της με looks που μάλλον σόκαραν την διεθνή ομοσπονδία τένις. Αρκεί να θυμηθούμε πως μετά την εμφάνισή της με catsuit στο French Open το 2018, η γαλλική ομοσπονδία έσπευσε να τα απαγορεύσει.

Στο US Open 2022, το τελευταίο της καριέρας της όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στη Vogue Σεπτεμβρίου, η Serena Williams μπήκε στο γήπεδο με τους δικούς της όρους, καλυμμένη με κρύσταλλα. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα custom Nike set σε μαύρο χρώμα, το οποίο και σχεδίασε η ίδια, με έμπνευση τα φορέματα των παγοδρομιών. To body με τα κεντημένα κρύσταλλα και την φούστα από τούλι, θύμιζε τον έναστρο ουρανό πάνω από το Arthur Ashe Stadium.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT