Πώς να φοράτε το άρωμά σας και να διαρκεί για ώρες; Τα μυστικά των royals

Πώς να φοράτε το άρωμά σας και να διαρκεί για ώρες; Τα μυστικά των royals

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να διαρκεί το άρωμά μας για ώρες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε πρωί φοράμε ασυναίσθητα το άρωμά μας με βιαστικές κινήσεις καθώς ετοιμαζόμαστε για το γραφείο ή τις υποχρεώσεις μας. Μετά από λίγο αναρωτιόμαστε γιατί η μυρωδιά του δεν γίνεται και τόσο αισθητή ή γιατί δεν νιώθουμε αυτή την αρχική φρεσκάδα. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να διαρκεί το άρωμά μας για ώρες, τα οποία και εφαρμόζουν πιστά οι royals όπως η Kate Middleton και η Meghan Markle, πριν εμφανιστούν σε ένα σημαντικό event.

Το να εφαρμόζουμε το άρωμά μας στο πιο εύκολο σημείο του σώματός, είναι το πρώτο λάθος, όπως αποκαλύπτει η founder του consultancy Beaumont Etiquette Myka Meier, που διοργανώνει και το διάσημο workshop The Dutchess Effect, εμπνευσμένο από τρόπους καλής συμπεριφοράς των royals.

Ποιοι είναι λοιπόν οι τρεις κανόνες που ακολουθούν όταν εφαρμόζουν το άρωμά τους, όχι μόνο για να διαρκεί περισσότερο αλλά και για να ενισχύεται η ευωδιά του;

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT