Τα 9 βήματα για να αποκτήσετε μια polished φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Τα 9 βήματα για να αποκτήσετε μια polished φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Η μετάβαση από το καλοκαιρινό στυλ στα φθινοπωρινά trends και την new season γκαρνταρόμπα αποτελεί μια από τις πιο easy αλλαγές στο ντύσιμο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως συνεχίζουμε να φοράμε τα περισσότερα fashion heroes του καλοκαιριού, απλώς με ένα μικρό φθινοπωρινό twist όπως ένα αξεσουάρ ή ένα layer. Καθώς διανύουμε ήδη τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου, η Vogue συγκέντρωσε τα βήματα για να χτίσετε μια γκαρνταρόμπα που θα σας ακολουθεί όλο το χρόνο.

Είναι η capsule γκαρνταρόμπα seasonal;

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τον τρόπο ζωής σας και το προσωπικό σας στυλ, αλλά σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να μπορείτε να προσαρμόσετε τα basic κομμάτια μιας capsule γκαρνταρόμπας. Για παράδειγμα, ένα κλασικό λευκό πουκάμισο θα δείχνει υπέροχο το καλοκαίρι με tailored σορτς, αλλά εξίσου ελκυστικό και το χειμώνα με μια πλεκτή φούστα και knee-high boots. Με αυτό τον τρόπο, διαπιστώνουμε ότι εκτός από τα basics που φοριούνται σε κάθε σεζόν, υπάρχουν και ορισμένα pieces της γκαρνταρόμπας που είναι για μια συγκεκριμένη εποχή. Όσο για το φθινόπωρο; Οι καμπαρντίνες, τα ελαφριά πλεκτά και τα brogues είναι μόνο μερικά από αυτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT