Πώς να πλένετε τις πετσέτες για καθαρό δέρμα και λαμπερά μαλλιά;

Πώς να πλένετε τις πετσέτες για καθαρό δέρμα και λαμπερά μαλλιά;

Με μαλακτικό ή ξύδι για να γίνουν απαλές; Οι δερματολόγοι μας προτείνουν τα tips σχετικά με τον σωστό τρόπο που πρέπει να πλένουμε τις πετσέτες μας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλό και σωστό πλύσιμο της πετσέτας μας, αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για τη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών μας, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, ειδικότερα αν έχετε κανονικό δέρμα – σίγουρα σε αυτή την περίπτωση θέλετε απλά οι πετσέτες σας να είναι απαλές – αλλά όσον αφορά το ευαίσθητο δέρμα, παίζει κυρίαρχο ρόλο. Στην πραγματικότητα, αυτή η τάση που προτείνει την αντικατάσταση του παραδοσιακού μαλακτικού υφασμάτων με το ξύδι, σχετίζεται άμεσα και με την υγεία του δέρματός μας.

Μάλιστα, ο Dr Rodney εξήγησε στο Apartment Therapy ότι τα απορρυπαντικά ρούχων και τα μαλακτικά υφασμάτων, περιέχουν συστατικά που μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα. «Το σωστό πλύσιμο των ρούχων είναι μια λήψη μέτρων για να διασφαλιστεί ότι τα σεντόνια και οι πετσέτες δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT