Πώς να προσελκύσετε την σχέση των ονείρων σας σύμφωνα με μια ειδικό;

Πώς να προσελκύσετε την σχέση των ονείρων σας σύμφωνα με μια ειδικό;

Η Dalila Salgueiro, astro-manifesting coach και ιδρύτρια της εφαρμογής Manifesting, έχει τα πιο πολύτιμα tips

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στη Βενεζουέλα, κοιτάμε την αστρολογία για τα πάντα», λέει η Dalila Salgueiro, astro-manifesting coach και ιδρύτρια της εφαρμογής Manifesting. «Αν πρόκειται να υπογράψεις συμβόλαιο, αν πρόκειται να ξεκινήσεις σχέση… ο,τιδήποτε». Το προσωπικό της ταξίδι ξεκίνησε όταν, αφού μετακόμισε στο Λονδίνο για να εργαστεί στο PR, η Dalila αισθανόταν όλο και πιο δυστυχισμένη. «Ήμουν αγχωμένη συνέχεια, είχα κρίσεις πανικού και ένιωθα αποκομμένη», θυμάται. Μόλις ανακάλυψε το πάθος της για την αστρολογία, διαπίστωσε: «Ήμουν πιο συντονισμένη με τον εαυτό μου, το σώμα μου και το περιβάλλον μου. Όσο περισσότερο εφάρμοζα αυτό στον εαυτό μου, τόσο περισσότερο μπορούσα να με θεραπεύσω».

Η  Salgueiro επέστρεψε στη Βενεζουέλα για να σπουδάσει με αστρολόγο για τρία χρόνια και να βυθιστεί στο ημερολόγιο των Μάγια – μια περίοδο που περιγράφει ως «ένα πλήρες ταξίδι αυτοανακάλυψης». Στη Νότια Αμερική η αστρολογία είναι περισσότερο συνυφασμένη με τον πολιτισμό, λέει, αντί να θεωρείται «ένα πράγμα που δεν είναι αποτελεσματικό». Τώρα, εργάζεται για να μοιραστεί τις γνώσεις της για το manifesting μέσω της εφαρμογής της, η οποία υπόσχεται να βοηθήσει τους followers της να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους μέσω της σκόπιμης ζωής. Όμως μας προειδοποιεί, το manifesting δεν είναι μαγικό τζίνι – θέλει δουλειά.

Διαβάστε αναλυτικά στη Vogue

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT