Gray Blending: Πώς θα αναδείξετε καλύτερα τα γκρι μαλλιά;

Gray Blending: Πώς θα αναδείξετε καλύτερα τα γκρι μαλλιά;

Τα μυστικά των hairstylists για να τονίσετε τα γκρι μαλλιά, χωρίς να αλλοιώσετε το φυσικό χρώμα σας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες πλέον όλο και περισσότερο αγκαλιάζουν τα γκρι μαλλιά τους, με ένα νέο κίνημα να αναπτύσσεται δίπλα στο body positivity. Το γεγονός πως επιλέγουν να διατηρήσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους, δεν σημαίνει πως δεν τις ενδιαφέρει να τα αναδείξουν. Κάπως έτσι γεννήθηκε το gray blending, με τους κορυφαίους hairstylists να προτείνουν τρόπους για να τονίσουμε τα natural γκρι μαλλιά, χωρίς να αλλοιώσουμε το χρώμα τους.

Είτε οι πρώτες γκρίζες τρίχες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, είτε τα μαλλιά σας έχουν αποκτήσει πλέον αυτό το ασημί χρώμα, ανακαλύψτε τις προτάσεις των hairstylists για να τα αναδείξετε κααλύτερα και αντλήστε ιδέες από τις influencers του Instagram για να υιοθετήσετε τη νέα τεχνική.

Gray Blending: Όλες οι λεπτομέρειες

Το gray blending περιλαμβάνει λεπτά highlights ή balayage, τα οποία καθώς αναμειγνύονται με τα φυσικά μαλλιά, τονίζουν περισσότερο την γκρίζα απόχρωση και δίνουν ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αυτή η τεχνική χαρίζει φως στα μαλλιά ώστε να λάμπουν περισσότερο, ενώ δημιουργεί ένα πολυδιάστατο εφέ καθώς μπλέκονται τα πιο σκούρα με τα πιο ανοιχτά μαλλιά, και στο τέλος δείχνουν πιο πλούσια και με όγκο.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT