5am Club: Τι μας προσφέρει το πολύ πρωινό ξύπνημα;

5am Club: Τι μας προσφέρει το πολύ πρωινό ξύπνημα;

Τα καλά και τα κακά, η άποψη των ειδικών και η σημασία της προσωπικής επιλογής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από beauty tips σε συνταγές ή styling hacks, το Tik Tok είναι μια πλατφόρμα γεμάτη με μικρο-πράγματα που μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή. Ανάμεσα στο αχανές υλικό και περιεχόμενό του, δεν είναι απίθανο να πέσουμε πάνω σε «συνήθειες» που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και σε εμάς, πράγμα που δοκιμάζουν συχνά οι χρήστες του, «χτίζοντας» έτσι τα μεγάλα lifestyle trends που στη συνέχεια βλέπουμε να υιοθετούν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι.

Λίγο οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, λίγο η ανάγκη για αλλαγή αλλά και μίμηση, ένα από τα trends που είναι viral αυτή τη στιγμή στο Tik Tok ακούει στο όνομα “5am Club”. Αναφερόμενο στο πολύ πρωινό ξύπνημα (από τις 5 το πρωί) και εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Robin Sharma, το συγκεκριμένο όνομα ορίζει την τάση που θέλει τους ανθρώπους να ξυπνούν από το χάραμα για να αδράξουν τη μέρα με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές. Αν και πρόκειται για ώρα που ο περισσότερος κόσμος κοιμάται, τα wellness προφίλ στο Tik Tok υποστηρίζουν πως είναι ιδανική για παραγωγικές δραστηριότητες και χρόνο με τον εαυτό μας, αλλάζοντας τα δεδομένα που θέλουν το ύπνο νούμερο ένα προτεραιότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT