Οι γήινοι τόνοι κάνουν takeover στην γκαρνταρόμπα του χειμώνα

Οι γήινοι τόνοι κάνουν takeover στην γκαρνταρόμπα του χειμώνα

Η Vogue επέλεξε τους πιο updated συνδυασμούς για να προσθέσετε τα neutrals στην γκαρνταρόμπα σας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα catwalks, αναζητάμε έμπνευση στο street style και το Instagram για τους πιο ενημερωμένους συνδυασμούς που ακολουθούν τις μεγαλύτερες τάσεις. Οι γήινοι τόνοι ανήκουν στις classic επιλογές της γκαρνταρόμπας, το χειμώνα 2023 όμως θεωρούνται και μεγάλη τάση.

Ίσως να σκέφτεστε πως οι γήινοι τόνοι είναι βαρετοί και κάπως θαμποί, με το κατάλληλο styling όμως δείχνουν super hot και κάνουν το απαραίτητο upgrade σε μια εμφάνιση. Όπως το μαύρο, έτσι και τα neutrals δείχνουν polished, αποτελώντας και την συνταγή των πιο καλοντυμένων γυναικών για μια expensive looking γκαρνταρόμπα.

Το μυστικό είναι να πειραματιστείτε με διαφορετικούς γήινους τόνους στο ίδιο outfit, όπως το καμηλό, το καφέ, το nude. Με αυτό τον τρόπο το στυλ αποκτά ένταση. Η Vogue συγκέντρωσε τα style lessons που αξίζουν τώρα την προσοχή σας.

H Leonie Hanne αποδεικνύει πως τα neutrals ταιριάζουν και με το μαύρο χρώμα, οπότε μπορείτε να προσθέσετε ένα nude παλτό πάνω από το total black στυλ σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT