Face Massage: 4 απλές κινήσεις για πιο νεανική επιδερμίδα

Face Massage: 4 απλές κινήσεις για πιο νεανική επιδερμίδα

H Vogue μίλησε με την expert Claire Andreewitch και συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διεγείρετε φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματός σας κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο κάθε μέρα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όπως σίγουρα γνωρίζετε, από την ηλικία των 25 ετών, το κολλαγόνο μας σταδιακά μειώνεται. Το δέρμα επομένως γίνεται λιγότερο σφριγηλό και ελαστικό με τα χρόνια», εξηγεί η Claire Andreewitch, ειδική στο skincare και την ομορφιά «από μέσα προς τα έξω». «Χρειαζόμαστε αυτή την πρωτεΐνη για να διατηρήσουμε τη νεανικότητα του δέρματος, αλλά και για να διατηρήσουμε τις αρθρώσεις ελαστικές και για όλους τους συνδετικούς ιστούς του σώματος», συνεχίζει. Πώς να μπορεί λοιπόν να τονωθεί η παραγωγή του; «Η τόνωση των ιστών μέσω του μασάζ είναι πολύ αποτελεσματική! Αυτό το trick αυξάνει φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου σε 2 έως 10 λεπτά ευχαρίστησης και ευεξίας για να συμπεριληφθεί στην πρωινή ή βραδινή σας ρουτίνα ομορφιάς». Για να τελειοποιήσετε αυτές τις κινήσεις μασάζ, η Claire Andreewitch συνιστά επίσης την κατανάλωση κολλαγόνου με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής. «Μερικοί Αμερικανοί γιατροί συνιστούν να ξεκινήσετε τη λήψη συμπληρωμάτων από πολύ νεαρή ηλικία για να διατηρήσετε το σώμα σας μακροπρόθεσμα, και είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», προσθέτει.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT